zaslužila je tu titulu

Nepoznata strana naše omiljene voditeljice Marije Miholjek: ''Vjerujem da je ovo jedan mali korak na putu k sreći!''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju UNICEF - 1 UNICEF - 2 UNICEF - 3 UNICEF - 4 Marija Miholjek - 3 Marija Miholjek - 2 Marija Miholjek - 1 Marija Miholjek Marija Miholjek - 3 Marija Miholjek - 4 +24 Marija Miholjek - 3 Galerija

Osim što je jedno od zaštitnih lica Dnevnika Nove TV, manje je poznato kako naša Marija MIholjek već dugo surađuje s Unicefom na projektima promicanja medijske pismenosti za djecu i roditelje. Prije tri godine zaslužila je titulu prijateljice te agencije, a s pomaganjem nastavlja i dalje. Priča Saše Knežića za In magazin.

U doba najvećih kriza, uvijek se pazilo na djecu i sjeme, kaže Korado, jer su oni određivali nastavak života i uspjeha. Danas se žali kako smo djecu zanemarili.

Zato je danas mnogo teže biti roditelj nego dijete, smatra, pod uvjetom da se roditeljstvo shvati ozbiljno. Pomoću UNICEF-ove akcije "Prve tri su najvažnije“ roditelji su trebali osvijestiti kolika im je odgovornost u odgoju, no to nije jedino doba pojačanog angažmana.

Samo zajedno, objašnjava predstojnica UNCEF-a, moguće je ostvariti temelje zdravog razvoja i svjetlije budućnosti svakog djeteta, a to su bezbrižno, ispunjeno i poticajno djetinjstvo.

''Posebno smo ponosni na osnivanje Banke humanog mlijeka, podršku udomiteljima, osiguravanje tehnologije za potpomognutu komunikaciju za djecu s teškoćama z razvoju kako bi lakse mogl komunicirati sa svojim roditeljima, vršnjacima i stručnjacima, podršku mentalnom zdravlju djece i mladih kroz osnovne i srednje škole'', kaže Ana Dautović, predstojnica UNICEF-a. 

Prijateljicu UNICEF-a Mariju Miholjek dojmio se upravo jedan srednjoškolac.

''Koji je na pitanje što je za tebe uspješan čovjek, on je rekao vrlo jednostavno, za mene je uspješan čovjek sretan čovjek. Ja se u potpunosti slažem s njim i vjerujem da je i ovaj susret danas mali koračić na tom putu ka sreći i promišljanja koje će nadam se biti dobrodošla'', kaže Marija Miholjek. 

Sigurno hoće jer je pred UNICEF-om još mnogo posla. Naime, svako treće dijete osnovnoškolske dobi je pretilo, a svako šesto živi u riziku od siromaštva!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Thompson - 1 Thompson - 2 Thompson - 3 Thompson - 4 +25 Thompson - 5 inMagazin Škoro o povratničkom koncertu Thompsona: "Njega je snašla jedna velika tuga, nadam se da će mu Bog dati snage...''

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Fra Stjepan Brčina - 1 Fra Stjepan Brčina - 2 Fra Stjepan Brčina - 3 Fra Stjepan Brčina - 4 +13 Fra Stjepan Brčina - 5 inMagazin Fra Stjepan Brčina objasnio značenje ovog važnog blagdana: ''Ovaj blagdan je jako zanimljiv i jako svečan''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene