Nije joj bilo lako

Natalija Prica otvorila dušu o teškom periodu i otkrila jesu li prema njoj tada bile gore žene ili muškarci: "Već sam se navikla na to"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Natalija Price Natalija Prica Iskreno sa Sanjom Ivanka Boljkovac Nina Violić Sandra Paović Natalija Prica Natalija Prica - 1 Natalija Prica - 2 Natalija Prica - 3 +10 Natalija Prica Galerija

"Dok sam bila u politici, žene su prema meni bile gore nego muškarci", ispovjedila se Natalija Prica Sanji Doležal u rubrici "Iskreno sa Sanjom" u In magazinu . Sandra Paović prisjetila se ljubavi na prvi pogled, dok je glumica Nina Violić otkrila što se njezinu Filipu najviše sviđa na njoj. Jedna od gošći svojim najjačim adutima smatra šarm i duhovitost. Saznajte o kome je riječ u prilogu In magazina.

Stomatologinja i bivša političarka Natalija Prica titulu Miss Universe ponijela je 2011. godine, a sada je otkrila kako se prijavila za taj izbor, zašto i bi li to danas ponovila.

Pogledaj i ovo Natalija Prica zaboravila na probleme Natalija Prica u solo i rijetkom izlasku nije skidala osmijeh s lica, a njezina elegantna pojava ukrala je sve znatiželjne poglede

"Ponovila bih! Htjela sam se prijaviti na izbor iz više razloga. Jedan od njih je bio iskustvo, smatrala sam da ću upoznati jako puno zanimljivih ljudi i treća stvar je bila glavna nagrada - stipendija na jednoj školi ekonomije i menadžmenta. Bilo je dosta toga što me motiviralo i kada bih vratila vrijeme unatrag, ponovno bih se prijavila", priznala je Natalija.

Natalija je otkrila i je li joj to bila potvrda njezine vanjske, fizičke ljepote.

"Ljepota je stvarno u očima promatrača, a na tom izboru se nije gledala samo ljepota, sve su cure bile lijepe. Međutim, gleda se cjelokupna slika osobe. Je li ta osoba, osim što ima odgovarajući vanjski izgled, je li ona ujedno i odgovorna, hoće li doći na svako snimanje, odraditi ono što se od nje očekuje. Ima puno više od samog vanjskog izgleda", zaključila je.

Natalija se bavila politikom u kojoj su pretežito muškarci dominatni, a evo kako je to ona doživjela.

"Nisu isti kriteriji za žene i muškarce u politici. Stavlja se fokus na određene stvari i napada se tu žensku stranu, kada nas se želi diskreditirati. Politika je bila jedno novo iskustvo za mene, nije mi žao što sam ušla u nju, a izašla sam iz toga puno čvršća. Ako bih opet imala priliku, bavila bih se politikom jer se može puno toga pozitivnoga napraviti", priznala je.

Lijepa, pametna i obrazovana u politici zvuči kao najgora kombinacija.

"Bilo je teško, bilo je jedno intenzivno razdoblje i medijska oluja, međutim to je prošlo i ja sam u tom periodu oluje i medijskih napada na mene, jednostavno znala koji je moj prioritet u životu. Imala sam dvije mogućnosti. Mogućnost je bila ići u medijski rat i opravdavati se za nešto za što smatram da nisam kriva, na što bih izgubila puno vremena i energije. Plan b je bio učiti za svoj specijalistički ispit i jednostavno imati svoj posao jer da nisam položila, nažalost ne bih imala posao. Prema tome, moj prioritet je bio ostati u struci i nastaviti svoj život normalno dalje", ispričala je Natalija.

Pritom je otkrila i tko ju je više dočekivao na nož, žene ili muškarci.

"Žene više, manje muški. Žene bi svašta rekle, još bi dodale i ono što nije ni bilo, ali da. Već sam se navikla na to. Muški si puno više drže leđa nego mi žene i zbog toga mi je baš jako žao", priznala je.

U teškim trenucima nije joj bilo lako, ali otkrila je kako tada zadržati snagu.

"Što se tiče ljepote, nisam se nikada oslanjala na nju. Išla sam za svojim poslom, strukom, da imam svoj kruh i da ne ovisim o manekenstvu koje ipak ima jedan određeni rok trajanja. Što se tiče kasnijeg dijela i politike, važno je da čovjek zna tko je. Ja sam imala sreću da sam imala podršku obitelji koja je bila uz mene u tim trenucima. Provodila sam šest do sedam sati pripremajući se za svoj specijalistički ispit i to je nešto što me držalo na pravom putu. Ne mogu reći da me nisu pogodili članci, naravno da jesu. Ali nisam dozvolila da me to makne s mog puta", zaključila je Natalija.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 16:25 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kekin - 2 Ivana Kekin - 1 Ivana Kekin - 2 Ivana Kekin - 1 +17 Ivana Kekin - 2 Celebrity Supruga Mile Kekina iznenadila odjevnom kombinacijom kakva se u Saboru ne viđa često!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gene Hackman - 3 Gene Hackman - 1 Gene Hackman - 4 Gene Hackman - 2 +5 Gene Hackman i Hugh Grant Nekad i sad Legendarni glumac snimljen nakon dugo vremena, ne nalikuje na sebe iz mlađih dana, ali zaštitnog znaka se ne odriče!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene