Luda ljeta iz mladosti!

Poznati Hrvati podijelili su najluđe ljetne priče iz svojih tinejdžerskih dana: Tko je u štiklama nakon izlaska spavao na plaži?

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Ljetni zvjezdani vremoplov - 1 In Magazin: Ljetni zvjezdani vremoplov - 2 In Magazin: Ljetni zvjezdani vremoplov - 3 In Magazin: Ljetni zvjezdani vremoplov - 4 In Magazin: Ljetni zvjezdani vremoplov - 5 In Magazin: Ljetni zvjezdani vremoplov - 6 In Magazin: Ljetni zvjezdani vremoplov - 7 In Magazin: Ljetni zvjezdani vremoplov - 8 In Magazin: Ljetni zvjezdani vremoplov - 9 Marco Cuccurin - 3 +9 Marco Cuccurin - 4 Galerija

A sada palimo naš vremeplov i putujemo u nezaboravna ljeta domaćih zvijezda iz mladosti. Tko je u štiklama nakon izlaska spavao na plaži, koja je zvijezda bila na otvorenju prvog diskokluba na Zrću još u prošlom stoljeću, a koja se dizajnerica u mladosti kupala s pijavicama u Neretvi? Kako su zvijezde provodile luda ljeta u mladosti, saznajte u prilogu Davora Garića!

Sunce, more, plaža i ljetne ludorije... Scenarij je to iz mladosti i brojnih domaćih zvijezda koje svoje ljetne tinejdžerske dane pamte s osmijehom na licu.

''Isključivo sam provodila ljeta spavajući na plaži pod vedrim nebom i sjećam se da sam upoznala Borisa Novkovića, on je bio stariji već glazbenik i to, par godina stariji od mene, i on mi je rekao ''Ja nikad nisam to doživio!'' i ja sam mu rekla ''Čekaj malo, kakav imaš život ako nikad nisi spavao na plaži!'' To je bilo tad još dozvoljeno! I buđenje, otvaraš oči u štiklama iz diska, a kraj tebe netko maže paštetu na kruh djeci!'', prisjetila se Anđa Marić. 

Damir Kedžo svoja je tinejdžerska ljeta provodio radno.

''Znači ja sam svoja prva ljeta koja su zbilja bila OK, imao od 23. pa dalje zato što je Kedžo kao klinac bio u Saša, Tin i Kedžo i nije imao normalna ljeta. Počeo sam zbilja uživati u ljetu, kupanju i moru, tek negdje u 20-ima i mislim da su mi ljeta u potpunosti ista - znači dobra knjiga, i otići na neku plažu, čuti žamor ljudi oko sebe, dobro pocrveniti i to je to, to je sve za što živim!'', ispričao je Damir Kedžo. 

Mladost protkanu nezaboravnim sjećanjima Mila je živjela u zlatnim osamdesetim.

''Ja sam to sve sve, doslovce sve...i gitara i prve ljubavi i zadnje ljubavi, i plakanje i veselje i zora, i bijeg i nemam para, jedem u pekari kruha paštete i pradajza, jer sam sve potrošila naštikle..i da, bila sam na orvorenju Zrća, kad je Zrće bilo samo jedan mali kisok, ja se toga sjećam!'', prisjetila se Mila Elegović. 

Ni trenutak dosade ljeti nije postojao u mladosti dizajnerice Matije Vuice.

''Ljeto je počinjalo u Metkoviću, lovalil smo dečke i oni su lovali nas na Neretvi, kupali smo se u Neretvi, učili smo plivati od početka u Neretvi, skakali smo na glavu, kupao si se u robi, ako se nisi kupao onda su te bacali, potom smo se kupali na staroj Neretvi sa pijavicama, ono što se poslije uvelo kao nekakva likarija za ten to je nama bilo prirodno! Otud ja ovako, kužiš...'', priča Matija Vuica. 

Juricu tada još nije poznavala. On je bio glavni na plesnom podiju.

''Pošto sam volio plesati, ja sam samo tražio najbliži diskoklub na Jadranu, obožavao sam i stopirati, i uglavnom sam ih zatvarao ujutro, do zore, a onda je bilo teško pronaći nekoga stopom tko će te vratit nazad, tako da se znalo dočekati sunce onako da upeče, a ja još na stopu na magistrali Jadranskoj čekam, čekam, čekam....'', priča Jurica Popović. 

Nezaboravna ljeta pamti i Ronald Braus.

''E dakle, kao i svako mlado ljeto izgledalo je tako da noći nisu postojale u smislu sna nego su noći bile na cesti, pjevalo sem, gitaru nažalost nikad nisam naučio svirati, ali sam uvijek bio ja koji bi zapjevao, koji bi vodio na daljni tulum, zapravo sam volio noći i već u 8h ujutro nije bilo teško raditi'', ispričao je Ronald Braus. 

Andrea Andrassy iznenadit će vas svojim ljetnim rasporedom iz mladosti.

''Joj, ja sam jako dosadna osoba, ne volim baš izlaziti tako da sam ja svako ljeto pokušavala nać ljetne poslove tako da sam radila u kafiću, zarađivala novce da bih platila faks jer nisam upala besplatno jer nisam puno učila u srednjoj školi, tako da moja ljeta nikad nisu bila ispunjena tulumima jer to stvarnio ne volim, ja sam uvijek išla u smjeru da se odmorim, ali sad u zadnje vrijeme otkrivam te čari nekakvog ljeta koji uključuje tulume, ali taj tulum možć biti maksimalno dva puta tijekom ljeta i onda se ostatak vremena oporavljam'', priča Andrea. 

Zato je pobjednik Plesa sa zvijezdama rano otkrio čari ljetnog ludovanja.

''Mali tinejdžer Marco, pa znaš šta, lumpovao je i ludovao, zato sam sad i dosta smiren i zato sam prešao na gradnju kuće i gradnju karijere i gradnju nekih mnogo većih stvari jer sam poprilično rano krenuo s ovim nekim divljanjem, tako da sam se izdviljao, tako da bolje da ne idem u detalje, ali uglavnom izguštao se jesam, sad je red rad i disciplina i ipak treba izgraditi karijeru i neke druge životne ciljeve i puteve koje imam u planu'', zaključio je Marco. 

Ludiranje ili mirni dani... Čini se da su ljeta iz mladosti svi pospremili u najslađe ladice sjećanja.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene