''vidimo se!''

Lidija Bačić najavila spektakl za subotu: ''Spremam što mogu, usrećiti ljude i da se skupi što više novaca!''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić In Magazin: Lidija Bačić - 1 In Magazin: Lidija Bačić i Davor Garić - 1 In Magazin: Lidija Bačić i Davor Garić - 2 In Magazin: Lidija Bačić - 4 In Magazin: Lidija Bačić - 3 In Magazin: Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 +21 Lidija Bačić - 4 Galerija

Lidija Bačić se vratila s putovanja u Kanadu i na Niagarine slapove, a sutra će zapjevati na božićnom koncertu ''Želim život'' Zaklade Ana Rukavina na glavnom zagrebačkom Trgu. Objavila je novu ploču, i to na vinilu, a našem je Davoru Gariću za In magazin odgovorila i zašto misli da su Splićanke ''najlipše žene na svitu''.

''Pa evo, što reći, baš lijepo izgleda. Kad mi je prvi vinil izašao s revolucijom bilo je ''Woooow, to tako izgleda!', a sad mi je već drugi, pa znam kako izgleda. Ja mislim da sam ja jedina pjevačica, ili ooćenito pjevač ili pjevačica u zabavnoj glazbi koja izbacuje i na vinilu. To je više nekako orijentirano prema urbanoj glazbi i rockerima, pa mi je fora. Ti gramofoni i slušanje ploča se vraća'', komentirala je Lidija Bačić svoju novu ploču te otkrila da kod kuće ima gramofon. 

A je li se naspavala s obzirom na to da se vratila iz Kanade prije nekoliko sati?

''Sinoć sam se naspavala. Znaš što, put mi je naporan. Ja ti ne mogu dugo sjediti na jednom mjestu. To ti je meni problem. Recimo ako idem na manikuru, pedikuru ili solarij, ja ti postanem nervozna...i u solariju ne mogu, a to je samo 8 minuta, deset, a ovo je bilo 9 sati ili 8, 7'', priča Lidija. 

A slapovi Niagare?

''Vidjela sam, bilo mi je savršeno. Vidim to u filmovima, ali nisam nikad vidjela uživo. Ta ljepota, meni je napojilo oči i dušu, to je pravi opis'', otkrila je Lidija i odgovorila na par paprenih pitanja našeg novinara. 

Koliko joj je puta policajac oprostio prekršaj i nije naplatio kaznu?

''Nekad mi oproste, vozim malo preko ograničenja na autoputu, to mi oproste nekad, ali nekad ne, nije baš da opraštaju! Ja onda kažem ''E, nećete se slikat! Nema slike!'', priča Lidija. 

Jesu li veće trač babe muškarci ili žene?

''Pa ja iako sam žena, moram reć i dalje da su žene, pa ne znam nisam nikad čula neke trač rubrike kod mukaraca!'', kaže Lidija. 

Bi li mogla oprostiti i zaboraviti partnerovu nevjeru?

''E sad, nikad ne reci nikad! Do sad se to nije dogodilo, tako da ne mogu reć!'', rekla je Lidija. 

Što bi prvo činila da pronađe čarobni štapić?

''Prvo šta mi je palo napamet...učinila bih da nema gladnih na ovom svijetu, evo to mi je prvo što mi je palo napamet'', kaže. 

Jesu li Splićanke najljepše žene na svijetu?

Ima toliko pjesama o Splićankama kako su najlipše...falile se Kaštelanke da su lipše neg Splićanke...sve su pisme o Dalmatincima i nalipšim Dalmatinkama... Pa ajmo reć da jesu! Splićanke su najlipše na svitu!'', zaključila je Lidija. 

Je li ženi pametnije da je pokraj štednjaka ili na čelu direktorskog stola?

''Zavisi kakav je ona karakter! Ako je karakter da se brzo iživcira, da je malo luda, onda bolje nek kuha, ali ako je ona smireni tip i donosi staloženo svoje odluke, onda defintiivno može biti direktorica'', kaže Lidija. 

I zadnje pitanje: Koji bi predmet najradije uvela u škole? Kako biti sretan, kako zaraditi hrpu novca ili kako usrećiti druge?

''Kako zaraditi hrpu novca zato što u školi te to ne uče. Tako da ''kako zaraditi hrpu para'' tj. kako biti uspješan, bolje rečeno'', zaključila je Lidija i za kraj razgovora najavila spektakl. 

Ove subote je na zagrebačkom glavnom trgu, koncert ''Želim život'', Što nam sprema?

''Spremam što mogu, usrećiti ljude i da se skupi što više priloga, tj. para za te svrhe. Pripremila sam nekoliko svojih pjesama, još ne znam koje će točno biti, moram odabrati'', rekla je. 

''Vidjet ću po atmosferi, ali definitivno želim da se publika zabavi i vidimo se u subotu!'', najavila je. 

Koncert "Želim život'' kruna je humanitarne akcije koja traje do 31. prosinca. Prijenos možete pratiti 25. studenog na Novoj TV i online platformama Nove TV, a a broj 060 9000 možete zvati već sada.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Oscar Pistorius i Reeva Steenkamp - 2 Oscar Pistorius i Reeva Steenkamp - 4 Reeva Steenkamp - 3 Oscar Pistorius i Reeva Steenkamp - 6 +7 Oscar Pistorius i Reeva Steenkamp (Foto: Profimedia) Celebrity Voljenu djevojku ubio je na brutalan način i za to se pravdao besmislenom teorijom, a sad je stiglo i novo iznenađenje: "Moje najdraže dijete je vrištalo moleći za život..."

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 15 Rita Ora - 14 Rita Ora - 12 Rita Ora - 11 +31 Rita Ora - 10 Celebrity Grudi su joj trebali sakriti cvjetovi, no plan joj nije uspio, paparazzi su uhvatili trenutak kad je pokazala baš sve!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene