To će tek biti fešta!

Jole nam je otkrio je li izabrao ime za sina i hoće li prisustvovati četvrtom porođaju

Jole (Foto: IN Magazin) Jole (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jole (Foto: IN Magazin) Jole (Foto: IN Magazin) Jole (Foto: IN Magazin) Jole i Ana Čagalj (Foto: Instagram) Ana i Jole Čagalj (Foto: Tonći Čerina) Joško Čagalj Jole (Foto: Dnevnik.hr) Jole (Foto: Bojan Zibar) +0 Joško Čagalj Jole (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Nakon tri kćerkice u obitelj Čagalj stiže sin. Tata Jole u prosincu će tako dobiti muško društvo, kojem se najviše vesele starije sestre. Ponovno pelene i bočice, ali i mnogo radosti cijeloj obitelji donijet će Jolin nasljednik. Koje je ime odabrao za sina i hoće li prisustvovati porođaju, popularni pjevač otkrio je našoj Juliji Bačić.

Samo nek je živo i zdravo, a za sve ostalo pobrinut će se mama i tata. Četvrto dijete i prvi sin u obitelji pjevača Joška Čaglja Jole na svijet dolazi početkom prosinca, a zvat će se onako kako odluče starije sestre.

Pogledaj i ovo Joško Čagalj Jole duša svake zabave Kad nije na pozornici, Jole je jednostavan obiteljski čovjek: ''Jesam li prije šest dana vadio krumpire, jesam, to meni odmara glavu''

''Cure imaju neke prijedloge, Ivan, Luka, ali to će biti najmanji problem. Iva je nastarija pa Ema srednja, rodila se 5. 1. pa što ćemo izmišljati. Vidjeli smo katolički kalendar i bila je sveta Emilija, pa je bilo - aj stavi Ema, treću nismo imali ideju pa smo stavili Tia kao da bude Iva, Ema, Tia, a eto sad možda bude Luka, Ivan, ma ne znam'', govori nam Jole.

Ivanu ili Luki najviše se vesele tri sestrice, koje će od njega biti starije 12, 10 i 7 godina.

''Kažu uvijek da vidiš po djeci kako vrijeme leti, ja nisam osjetio kako vrijeme leti, ali vidim da su odjedanput postale cure'', objašanjava nam glazbenik. 

Jolina 10 godina mlađa supruga Ana, blista i u trećem mjesecu trudnoće.

''Osjeća se super, ako bude 70 posto kako je bila prva, druga i treća trudnoća, bit će super, na njoj nisi mogao ni primijetiti da je ona u devetom mjesecu trudnoće'', prisjeća se Jole. 

Jer svaku je trudnoću, kao i porođaj, podnijela s lakoćom.

''Ona je onako hiperaktivna, čak je u nekim stvarima brža i luđa od mene. Odveo sam ju u rodilište i nisam ni parkirao, a ona je rodila. Nadam se samo da će sve biti u redu, takvo nek' bude i četvrto'', priča nam. 

Rođenju najmlađe kćeri Tije prisustvovao je i tata Jole.

''Neizmjerno mi je drago da sam sudjelovao u tom činu, novi život se rađa'', kaže Jole.  

No to nezaboravno iskustvo ipak ne bi ponovio.

''Po meni tamo muškarac nema što tražiti, ali jedanput otići vidjeti, ja to savjetujem svakome. Ti stojiš iza, ona je u svom svijetu dok rađa, ti si tu u biti lijevo smetalo. Meni je bila želja kad sam već imao priliku, to puno znači mami, odnosno supruzi. Ja sam rekao, evo, sad sam bio, vidio i mislim da je to to'', zaključuje. 

Zbog obitelji Jole je prije nekoliko godina smanjio i broj nastupa.

''Prije 7-8 godina kad sam se probudio na Krku, bila je to špica sezone, i kad sam se vidio u ogledalu, samo sam nazvao menadžera i rekao mu - e nema više svaki dan pjevanja, ja pjevam 3-4 dana, onda 3-4 dana lipo šešir, gemišt, pivo, obitelj, prijatelji. Ja sam to sebi uveo odavno, tako da imam vrimena i za sebe'', objašnjava nam. 

Njegova destinacija za punjenje baterija je Zagvozd.

''Ja volim otići u Zagvozd, vidjeti ćaću, mater, braću, Šimu moga, to je od supruge brat kojeg obožavam, punac, punica, nekako sve vežem. To mi daje pozitivu, energiju, kad su svi zdravi i dobro, a ovo ostalo odvadi pola'', priča nam. 

Baš ništa ne treba "odvaditi" ni kad je u pitanju brak Ane i Jole koji traje već 13 godina.

''Uspijevamo to lijepo, ja imam preko tjedna vremena, vikendom radim, ove dane ne radim. Supruga je posvećena obitelji i sebi i svojim tim nekim hobijima moda, ovo, ono, ma sve nekako s Božje strane'', smatra. 

Kad se rodi Jole junior, ne sumnjamo, sigurno će se, pošteno proslaviti.

''Fešta se jedan dan, dva, tri, pet... šta ja znam, ja feštam svaki dan'', iskren je ovaj omiljeni glazbenik. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Kojić (Foto: Instagram) Nataša Kojić (Foto: Instagram) Nataša Kojić (Foto: Instagram) Nataša Kojić (Foto: Instagram) +3 Nataša Kojić (Foto: Instagram) Celebrity Sestra Severininog supruga u SAD-u niže uspjehe, no nakon ove fotke svi se samo pitaju što joj je s licem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene