ima tu stvarno svega!

Donosimo koje sve neobične zahtjeve svjetskih zvijezda su organizatori u Hrvatskoj morali ispuniti: ''Oni su se svi morali okrenuti prema zidu dok ona prolazi''

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: zahtjevi zvijezda - 7 In Magazin: zahtjevi zvijezda - 6 In Magazin: zahtjevi zvijezda - 5 In Magazin: zahtjevi zvijezda - 4 In Magazin: zahtjevi zvijezda - 3 In Magazin: zahtjevi zvijezda - 2 In Magazin: zahtjevi zvijezda - 1 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj +0 Beyonce Galerija

Jedni traže trenericu joge, drugi vegansku prehranu, treći pak poseban dizajn interijera – to su samo neki od zahtjevi svjetskih zvijezda pri njihovu gostovanju u Hrvatskoj. Koliko im je teško ugoditi, ponašaju li se svi kao razmažena djeca ili ima i onih koji su potpuno prizemljeni, saznajte u prilogu Matee Slogar za In magazin.

U Hrvatsku nerijetko stižu velika svjetska glazbena imena, a uoči njihovih koncerata, popis želja i zahtjeva dobivaju organizatori. Dok su neke zvijezde jednostavnije, druge su kompliciranije, a mora se udovoljiti baš svemu.

''Beyonce je tražila sobu, njezina soba u backstageu je morala biti bijela, ali doslovno bijela. Bijeli zastori, zidovi, fotelje, stolovi, stolice, apsolutno sve je moralo biti bijelo. To smo joj ispunili, mi ispunjavamo sve želje'', govori Sanja Ajdinovski, direktorica agencije za promociju.

Osim toga, Beyonce je tražila mnoštvo vode i cijeđenih sokova te, naravno, morske delicije. Poznata ljubiteljica našeg Jadranskog mora sa suprugom je često viđena gošća na našoj obali.

Njemački metal bend Rammstein nije imao zahtjeve oko izgleda prostorije, već oko tjelesne aktivnosti tijekom njihova boravka u Hrvatskoj.

''Oni su tražili trenericu joge i nekog plesa jer jedan od njih trenira jogu pa je htio imat nekog da mu vodi sat i jedan je tražio plesača da može odradit svoju salsu, da ne preskače. Oni su vam jako fit i žive zdravim životom iako na sceni bi rekli ne znam što'', priča Sanja. 

Dok oni žive zdravim načinom života, nerijetke zvijezde u backstageu zahtijevaju različite vrste alkoholnih pića. Tako je primjerice The Prodigy tražio čak 12 boca šampanjca, a alkohol u potocima zahtijeva i reper Kanye West. Ponašanje dakako ovisi o tome koliko netko svoj zvjezdani status smatra važnijim od ostatka svijeta.

''Neću nikad zaboravit Vanessu May, uzeli su zbor djeca su pjevala na njezinom koncertu. I na probi je ona morala proći kroz mjesto gdje su boravila ta djeca i oni su se svi morali okrenut prema zidu dok ona prolazi'', priča Sanja. 

S druge strane, Sting i Shakira samo su neki od izuzetno dragih i pristupačnih ljudi, ističe. Više je pozitivnih iskustava nego negativnih.

''Ja bi voljela istaknuti Tom Jonesa kao prekrasnog gospodina kojeg obožavam i on je stvarno fantastičan, gentlemn pravi. Točno onakav kakav je na stageu takav je i kad nije na pozornici. Pink je super. Njezin koncert je bio u Ciboni, mali koncert. Ona je vegan pa imala je eventualno tu neke što se tiče prehrane, ali mislim da nije imala nikakve posebne zahtjeve'', prisjeća se Sanja. 

''U2, Bono Vox rukovao se sa svima, pričao sa svima. Najnormalniji ljudi. Najveću famu oko njih stvaraju njihovi PR-ovci, veću nego što to je'', dodala je Sanja. 

Slično je i u svijetu glume, gdje su najveća imena najprizemljenija. Svjedočio je tomu i naš redatelj Dalibor Matanić.

''Uvijek se pokaže da glumac ili tko god, što je ispunjenija osoba, što je veća zvijezda je normalnija. Znam da sam pričao s glumcima kao što je William Dafoe, Kevin Spacey pričali smo pola sata kao da pričam s najboljim prijateljem. Nema tu nikakvih veličina. A što je netko više frustriran onda od sebe radi nedostupnijeg al mislim da prave zvijezde su normalni ljudi'', priča Dalibor Matanić. 

Naši glumci nemaju bizarne prohtjeve i rijetko tko od njih to iskorištava. S takvim situacijama katkad se susreću kada surađuju sa stranim imenima.

''Znam da su producenti kad je došla velika zvijezda iz Ukrajine Ksenija Mišina da su imali zahtjeve. Što je normalno zahtjev za jednu zvijezdu ali bilo je da gym mora biti blizu jer mora ispuniti svoje vježbanje za svojih 700 milijuna followera koliko već ima. Prehrana je morala biti da ne dobije slučajno pola grama'', prisjetio se Dalibor Matanić. 

I gluma i nastupi za ove ljude njihov su posao. A za njega se vole pripremati na sebi svojstven način. Dok Lady Gaga primjerice zahtijeva TV i satelitsku u svojem backstageu, Leonard Cohen se voli pripremati u tišini i samoći. I ove godine u Hrvatsku stižu velika imena kao što su Ed Sheeran i Avril Lavigne. Ostaje za vidjeti kakve zahtjeve će oni imati.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene