kad se dvije duše upoznaju!

Pogledajte kakav je show napravio ovaj povratnik na Supertalent: ''Već prvi put primijetio sam konekciju između Fabijana i mene, znao sam da će nam se putevi opet prekrižiti!''

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju August Popijač, Supertalent - 17 August Popijač, Supertalent - 16 August Popijač, Supertalent - 15 August Popijač, Supertalent - 14 August Popijač, Supertalent - 13 August Popijač, Supertalent - 12 August Popijač, Supertalent - 10 August Popijač, Supertalent - 9 August Popijač, Supertalent - 5 August Popijač, Supertalent - 6 +28 August Popijač, Supertalent - 7 Galerija

August Popijač nastupio je u osmoj epizodi showa Supertalent.

Godinu dana nakon prve audicije, osebujni plesač August Popijač, koji je žiriju i gledateljima pokazao što zaista znači plesati kao da te nitko ne gleda, vratio se na Supertalent!

Iako tada nije osvojio dovoljno prolaznih glasova za plasman u idući krug natjecanja, njegov se performans naročito dopao jednom članu žirija s kojim je već tada August osjetio posebnu konekciju.

''Osobno imam problem s plesom i ja se stvarno ne mogu opustiti vani. Ali ovo je bilo genijalno i ja te želim gledati ponovo'', poručio mu je još tada Fabijan, a sada su im se putevi ponovo sreli.

Prije Augustove izvedbe, Maja je primijetila da su svi članovi žirija osim Fabijana nekoga pozvali na direktni casting.

''Svi smo doveli nekog, a ti nisi doveo nikog'', začuđeno je rekla Maja, nakon čega se na pozornici pojavilo dobro poznato lice.

Budući da je Fabijan nakon Augustove prve audicije i sam poželio naučiti plesati kao da ga nitko ne gleda, sada je iskoristio priliku i ostvario tu želju.

Koliko je ovaj natjecatelj napredovao u odnosu na prošlu sezonu, i kakav spektakl je pripremio, pogledajte u našem videu.

''Još nakon prvog Supertalenta ja sam primijetio tu konekciju između Fabijana i mene. Osjetio sam da smo se skužili i da nam se putevi opet budu prekrižili. Kad smo se uživo prvi put sreli, to je izgledalo kao neki susret zen majstora i učenika koji se doslovno trebao dogoditi. Ako ćete vjerovati u karmu i sudbinske konekcije, to se moralo dogoditi. Takve duše se moraju upoznati'', rekao je August prije svog drugog nastupa u Supertalentu zbog kojeg je cijeli studio završio na pozornici. 

Tijekom Augustova nastupa gledatelji su također imali priliku izraziti svoje mišljenje putem platforme supertalent.hr/glasaj te je većina gledatelja, njih 84 posto podržalo Fabijanovu odluku da ovaj natjecatelj dobije priliku i u 10. sezoni Supertalenta pokazati svoj talent - plesati kao da ga nitko ne gleda.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Sheyen Caroli, Supertalent - 9 Sheyen Caroli, Supertalent - 8 Sheyen Caroli, Supertalent - 7 Sheyen Caroli, Supertalent - 6 +15 Sheyen Caroli, Supertalent - 5 Celebrity Majin izraz lica reakcija je na sve što ova žena može raditi sa svojim tijelom: ''Kao da nemate kosti!''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Marko Grubnić Maja Šuput +29 Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput po prvi put u hlačama u Supertalentu zbog važnog zadatka, no ovakve se definitivno ne viđaju svaki dan!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene