Wow!

Kći najbogatije Hrvatice pokazala unutrašnjost svoje luksuzne kuće, ima 14 spavaćih soba, a snimanje je jedva dopustila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Petra Ecclestone pokazala je javnosti unutrašnjost svoje luksuzne kuće Sloane House u Londonu, koja trenutačno slovi kao najatraktivnija u britanskoj prijestolnici.

Kći najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone i Bernieja Ecclestonea, 32-godišnja Petra Ecclestone, otvorila je javnosti vrata svojeg luksuznog doma u Londonu, koji bi se mogao uskoro naći na prodaji, i to po cijeni od vrtoglavnih milijardu i pol kuna.

Pogledaj i ovo showbuzz Zaokupljene samo jednim! Kćeri najbogatije Hrvatice uhvaćene na luksuznom odmoru, ali čini se da nisu imale puno vremena za opuštanje!

Kuća poznata pod nazivom Sloane House izgrađena je krajem 18. stoljeća u georgijanskom stilu i slovi kao najatraktivnija u britanskoj prijestolnici, a Petra je sada na Instagramu svima pokazala i kako izgleda njezina luksuzna unutrašnjost.

"Trebalo mi je pet godina da završim uređivanje doma koji apsolutno obožavam. Zaista se nadam da ćete uživati, trebalo mi je puno hrabrosti i uvjeravanja da napokon dopustim snimanje. Iskreno rečeno, zaista sam uživala u ovome", napisala je Petra uz objavljeni video, a u kuću je pustila i novinare časopisa Architectural Digest, za koji je dala intervju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Ecclestone (@petraecclestoneofficial)

Petra i njezin bivši suprug James Stunt kuću su kupili 2010. godine, a pet godina joj je bilo potrebno da je uredi onako kako je to sama zamislila. 

"Kopali smo 15 metara duboko. Gradilo se gore i dolje kako bi na imanju imali sve što je potrebno. Imamo bazen, teretanu, spa, hamam, salon, dječju igraonicu, teren za skvoš i kućno kino. Kuća je imala veliki potencijal da postane imanje koje oduzima dah", otkrila je.

Petra je u njoj provela i karantenu zbog koronavirusa, zajedno s djecom i svojim zaručnikom Samom Palmerom, s kojima rado posjećuje i rodnu zemlju svoje majke.

No njihov dom trenutačno se nalazi u Brentwoodu u Los Angelesu, pa razmišljaju o prodaji ovog bajkovitog britanskog imanja s čak 14 spavaćih soba. Petra je Sloane House kupila po cijeni od 80 milijuna dolara, u obnovu je uložila 34 milijuna, a kaže da za nju planira tražiti milijardu i pol kuna.

  1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Mark Bagarić +15 Mark Bagarić Celebrity Tko je mladić zbog kojeg je Martina Tomčić izjavila da se zaljubila? Tvrdi da nikad nije bio u vezi, ali nakon ovoga teško da će ostati solo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene