Nimalo ne nalikuju!

Pogledajte kako izgleda starija sestra Jennifer Lopez, vješto je krije sve ove godine i malo tko zna da uopće postoji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez ima stariju sestru Leslie, koju rijetko pokazuje u javnosti, a koja radi kao profesorica glazbe u njujorškom Bronxu.

Slavna latino-diva, 52-godišnja Jennifer Lopez ne krije koliko joj je obitelj važna u životu i može se pohvaliti da ima blizak odnos sa svojom braćom i sestrama, no jednu od njih ipak rijetko pokazuje u javnosti. Naime, dok se njezina mlađa sestra, 50-godišnja Lynda češće pojavljuje na crvenom tepihu i radi kao poznata novinarka, njezina starija sestra Leslie radije se drži podalje od očiju znatiželjne javnosti i radi kao profesorica glazbe u jednoj školi u Bronxu.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 Kao tinejdžeri! Navikli smo se gledati ih kako se svađaju i ljute, a sada su uhvaćeni u trenutku kada su mislili da ih nitko ne gleda!

Iznimku je učinila tek kada se njezina kći Brenda deklarirala kao transrodna osoba, o čemu se bila oglasila i Jennifer.

"Ovo je Brendan, starije dijete moje sestre Leslie i predstavljao je svoju školu na #globalyoungleadersconference u Washingtonu. Ne mogu biti ponosnija na njega, Brendan je snažan i pravi vođa u obitelji. Voli te teta Jen", napisala je tada u jednoj od objava koju je podijelila na svojem profilu na Instagramu.

Jennifer rijetko kada objavljuje njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama, tek u ponekim posebnim prigodama, poput obilježavanja rođendana ili sličnih prigoda, pa mnogi ne znaju da Leslie postoji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lynda Lopez (@lyndalopez08)

"Zahvalna na sestrama. Nadam se da ćete provesti dan za stolom s voljenima", napisala je Lynda Lopez povodom prošlogodišnjeg Dana zahvalnosti na profilu na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira s Jennifer i Leslie.

Osim Lynde i Leslie, Jennifer ima i dva brata, a svi zajedno pojavili su se u showu Oprah Winfrey davne 2002. godine i tada su priznali kako zapravo ne vole javno govoriti o Jennifer.

Braća i sestre odrasli su u Bronxu s roditeljima Guadalupeom i Davidom, a dok Jennifer danas posjeduje nekretnine diljem Sjedinjenih Država, ostatak njezine obitelji ostao je živjeti u New Yorku, gdje ih često posjećuje, posebno tijekom praznika.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene