Ups!

Fotke njenog nespretnog trenutka obišle su svijet, potpunu katastrofu uspjela je izbjeći samo brzom reakcijom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mariacarla Boscono prošetala je crvenim tepihom na filmskom festivalu u Veneciji u rizičnoj haljini zbog koje se našla u malim problemima.

Talijanska manekenka i glumica Mariacarla Boscono (40) neočekivano se našla u središtu pažnje na svečanom otvorenju 78. po redu filmskog festivala u Veneciji.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Ima se, može se! Ronaldova Georgina objavila fotke iz privatnog aviona, a nikome nije promaknuo detalj od gotovo 90 tisuća kuna

Iako se hrabrim odabirom haljine pobrinula da ne bude neopažena, zbog nje se našla u malim problemima koji nisu promakli okupljenim fotografima.

Dok je šetala crvenim tepihom štiklom je nagazila na dugački šlep svoje haljine i zamalo pala, no uspjela je održati ravnotežu i izbjeći katastrofu. A kako to obično biva, fotke njezina nespretnog trenutka obišle su svijet, a iako je već odugo prisutna na sceni, sada su svi čuli za nju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mariacarla Boscono (@mariacarlaboscono)

Inače, Mariacarla se kao manekenka proslavila još ranih 2000-ih kada je surađivala s najpoznatijim modnim kućama, poput Chanela, Dolce & Gabbane, Prade i Armanija, i nosila njihove revije na velikim tjednima mode u Milanu, New Yorku, Parisu i Londonu.

Od tada je rado viđeno lice i na svim glamuroznim događajima poput Met Gale i filmskih festivala u Veneciji i Canessu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Courtney Stodden i Chris Sheng (Foto: Profimedia) Courtney Stodden iChris Sheng (Foto: Profimedia) +0 Courtney Stodden (FOTO: Profimedia) Celebrity Svojim je bizarnim ponašanjem izazivala zgražanje, a danas uživa u čistom luksuzu dok je pazi i mazi novi zaručnik

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima (Foto: Profimedia) Adriana Lima (Foto: Getty Images) Adriana Lima (Foto: Profimedia) Adriana Lima (Foto: Instagram) +4 Adriana Lima (Foto: AFP) Celebrity Bivša srpska snaha pokazala novog dečka, svi se pitaju tko je misteriozni muškarac koji je osvojio jednu od najljepših žena svijeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene