Kakvo iznenađenje!

Georgina se pohvalila skupocjenim poklonom kojim ju je Ronaldo počastio: ''Bez teksta sam...''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez pohvalila se skupocjenim poklonom koji je dobila od Cristiana Ronalda.

Georgina Rodriguez pohvalila se na društvenim mrežama kako je ostala bez riječi zbog poklona od svog dragog, Cristiana Ronalda, koji ju je iznenadio dizajnerskim kovčegom vrijednim vrtoglavih 150 tisuća funti.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

27-godišnja Georgina u priči na Instagramu objavila je fotografiju kovčega, koji ima čak osam ladica za nakit, a procjenjuje se da njezina cjelokupna kolekcija vrijedi 2,6 milijuna funti.

No onaj komad koji si najviše priželjkuje još nije dobila, a riječ je o zaručničkom prstenu jer nedavno je priznala kako jedva čeka da je zaprosi i odvede pred oltar.

"To ne ovisi o meni... Ali željela bih to. Ako bude Božja volja, nadajmo se", govori 27-godišnja Georgina u videu koji je objavljen kao najava serije o njezinu životu "Soy Georgina", koji će uskoro krenuti s prikazivanjem.

Gledatelji će u seriji moći pratiti sve što se događa u njezinu domu, u obitelji i s prijateljima, pratit će Georginu na crvenim tepisima, luksuznim događanjima, zabavama, ali i u crkvi. Naravno, bit će tu i scene s Cristianom kako se igra s njihovom djecom na bazenu ili one u kojima razmjenjuju nježnosti.

Cristiano je svoju Georginu upoznao 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Ona je tada radila u Guccijevoj trgovini u Madridu, a dobila je otkaz nakon što je snimljena s nogometašem na spoju u pariškom Disneylandu jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost. Par je 2017. godine dobio kćerkicu Alanu Martin, koja je nogometaševo prvo biološko dijete, dok su mu ostalih troje djece rodile surogat-majke.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka +0 Franka Batelić - Čorluka - 10 Celebrity Mjesecima nije bilo zajedničkih objava, ali Franka je sad podijelila zanimljiv video s Ćorlukom, a društvo im je pravio naš poznati par

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene