Slavni neženja!

Htio se sakriti od paparazza, ali misteriozna brineta u crvenom bikiniju pomrsila mu je planove, odmah je jasno zašto!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Diplo je snimljen na plaži u Miamiju u društvo nepoznate ljepotice koja je veliku pažnju plijenila izdanjem u crvenom bikiniju.

Popularni američki DJ Diplo snimljen je dok je uživao na plaži u Miamiju i to u društvu nepoznate brinete s kojom nikako nije mogao proći nezapaženo i izbjeći paparazze. 

43-godišnji Diplo, pravog imena Thomas Wesley Pentz, pokazao je pritom svoj isklesani torzo i brojne tetovaže, a njegova nepoznata prijateljica zavidne trbušnjake i obline koje je istaknula u minijaturnom crvenom bikiniju. Zajedno su uživali na plaži, snimajući selfije i kupajući se u oceanu, a djelovali su i više nego dobro rasploženo iako se on u jednom trenutku pokušao sakriti od objektiva što mu nije uspjelo. 

Diplo se inače nikada nije ženio, no službeno je otac troje djece.  Posljednjeg sina dobio je prije dvije godine s 32-godišnjom manekenkom i bivšom Miss Universe Jevon King, koja je identitet oca svog djeteta dugo držala u tajnosti.

Slavni glazbenik drugo dvoje djece, sinove Lazrea i Locketta dijeli s bivšom partnericom Kathryn Lockhart.

"Hvala što ste mi dali život i pomogli mi ga stvoriti, ti najsnažnije majke na svijetu", napisao je prije gpdinu dana uz fotografiju na kojoj ga majka drži u naručju kao dijete, onu na kojoj Kathryn pozira s njihova dva sina i na posljetku uz onu na kojoj Jevona drži njihovog sina. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by diplo (@diplo)

  1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Melina i Haris Džinović s Ninom Badrić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) +0 Melina i Haris Džinović (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Kćer Harisa Džinovića pokazala luksuznu vilu u koju se obitelj nedavno uselila, vidi se da na uređenju nisu štedjeli!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene