INmusic festival

Nastup pred 30.000 ljudi: Nick Cave hrvatskoj publici ponovo donio spektakl i emocije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nick Cave i njegovi Bad Seedsi bili su glavne zvijezde u utorak, druge večeri INmusic festivala 13, potvrdivši svojim nastupom da su jedan od najuzbudljivijih rock bendova uživo, tako da je prepuna livada pred glavnom festivalskom pozornicom zadovoljno završila dan koji su osim Cavea obilježili nogomet i gužve pred brojnim štandovima.

Cave je u utorak navečer pred 30.000 ljudi na jarunskom otoku ponovo, nakon deset godina od zadnjeg nastupa, hrvatskoj publici donio spektakl i emocije koje su se na ispunjenoj velikoj livadi moglo gotovo dodirnuti, pogotovo tijekom izvedbi njegovih uspješnica kao što su "Into My Arms" i "Weeping Song".

Pogledaj i ovo Maneskin nakon rekordne koncertne 2023. U Hrvatsku ove godine dolaze neke od najvećih glazbenih svjetskih zvijezda, a čeka se i potvrda talijanske rock-senzacije!

Publici je na zagrebačkom open-air festivalu predstavio i nekoliko pjesama sa svojeg zadnjeg albuma "Skeleton Tree", ali i podsjetio na stare dane The Bad Seedsa koji su silnom energijom podržali njegove izvedbe ranih favorita kao što su "From Her to Eternity" i "Tupelo". Cave je koncert završio pozvavši nekoliko obožavateljki koje su mu pomogle da spektakularni, ali mračni koncert završi u optimističnom tonu.

Drugoga dana INmusica osim glazbe pratio se i nogomet jer je organizator omogućio da se na Hidden stageu prati utakmica između Hrvatske i Islanda. Utakmica se odvijala u vrijeme nastupa američke kantautorice i multiinstrumentalistice St. Vincent, koju je unatoč hrvatskoj reprezentaciji pratio veliki broj posjetitelja kojima se ona odužila energičnim i upečatljivim nastupom.

Na OTP World stageu nastupili su i zagrebački Jinxi, koji su zagrijali brojnu domaću i stranu publiku svojim plesnim hitovima, a uz njih vrijedi spomenuti i Reykjavíkurdætur, ženski rap sastav s Islanda.

Trećeg, posljednjeg dana INmusica očekuju se nastupi američkih rockera iz Interpola i Alice In Chains, te indie-pop nada Portugal. The Man. (Hina)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene