Dobra reklama!

Poznato lice hit-realityja dijeli prizore iz Hrvatske s milijunima fanova, priznala i u kojem bi gradu voljela živjeti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Giannina Gibelli uživa na odmoru u Hrvatskoj, a koliko joj je lijepo kod nas hvali se na društvenim mrežama.

Američka zvijezda popularnog reality showa "Love Is Blind" Giannina Gibelli uživa na odmoru u Hrvatskoj, a ljepote naše zemlje podijelila je i na svom profilu na Instagramu gdje ju trenutačno prati 1,6 milijuna obožavatelja.

Pohvalila se da je dosad je posjetila Hvar, Trogir i Split odakle je objavila fotografije i snimke, a uživala je i na jedrilici u okolici Palmižane.

"Hvar u Hrvatskoj. Mogla bih živjeti na ovom otoku", napisala je Gianna na Instagramu,  te priznala da putuje bez plana i rasporeda jer joj je tako najzabavnije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giannina Milady Gibelli (@gianninagibelli)

"Ovo izgleda jako lijepo", "Jako si zgodna", "I ja uskoro stižem u Hrvatsku predivnu", "Djeluje poput sna", "Bila sam u tom restoranu, jako je dobar", "Ljepotica", "Kakva sretnica", "Sviđa mi se sve što vidim", "Hrvatska je zakon", "Moramo smisliti plan za posjet Hrvatskoj", samo su neki od tisuće komentara koje dobila od obožavatelja sa svih strana svijeta.

Giannina je svjetsku slavu stekla sudjelovanjem u reality showu "Love Is Blind" koji je srušio sve rekorde gledanosti i koji ljubavno povezuje dva stranca koji se ranije nikada nisu sreli s ciljem sklapanja braka.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mark i Rhea Wahlberg (Foto: Profimedia) Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) +0 Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) Nekad i sad Žarila je i palila modnom scenom, ali danas živi drugačije i ne mari previše za to kako izgleda, pa ni za mali višak kilograma koje voli isticati

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Hudson, Goldie Hawn, Kurt Russell (Foto: Getty Images) Kate Hudson i Goldie Hawn (Foto: Getty Images) Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: AFP) Kate Hudson i Matt Bellamy (Foto: AFP) +7 Kate Hudson i Chris Robinson (Foto: AFP) Celebrity Dok ona bezbrižno šeće u badiću s dekolteom do pupka, sedam godina mlađi dečko ne miče se od nje daleko

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene