prepolovio se!

Većinu karijere borio se s viškom kilograma, a nakon nevjerojatne transformacije izgleda kao druga osoba!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

John Goodman je najpoznatiji po ulozi u popularnoj seriji iz 90-ih "Roseanne", a otada se znatno promijenio.

Glumca Johna Goodmana (69) dugo nismo imali priliku vidjeti u javnosti, a sada se pojavio na promociji serije "The Freak Brothers" u Los Angelesu te je sve iznenadio izgledom.

Iako se većinu karijere neuspješno borio s viškom kilograma, čini se da je sada konačno dobio tu bitku jer je toliko smršavio da ga je teško prepoznati.

Daily Mail piše da je glumac izgubio više od 90 kilograma, a svoju transformaciju započeo je 2017. godine, kada se odlučio posvetiti zdravom načinu života te se odrekao alkohola.

"Prije sam samo trpao u usta sve što bi mi se našlo pod rukom", ispričao je tada za strane medije te se pohvalio kako je počeo kontrolirati porcije i puno više hodati, a čak je vježbao i s osobnim trenerom.

John je tijekom karijere glumio u brojnim uspješnim filmskim i televizijskim ostvarenjima, a njegova najzapamćenija uloga bila je u seriji "Roseanne", u kojoj je od 1988. do 1997. godine glumio Dana Connora i koja je svojevremeno obarala rekorde gledanosti.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Getty Images) +4 Nicole Kidman (Foto: AFP) Celebrity Bila je jedna od najljepših glumica i mamila je uzdahe gdje god bi se pojavila, a sada svojim licem izaziva nevjericu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene