Idealno za pogledati

Vjerovali ili ne, neki od detalja u ovoj urnebesnoj komediji pojavili su se i u kultnom filmu ''Thelma i Louise''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Scenarij za film "Tammy", koji večeras možete pogledati na programu Nove TV u 23:40, zajedno su osmislili slavna glumica Melissa McCarthy i njezin muž Ben Falcone.

Urnebesna komedija "Tammy" sa slavnom komičarkom Melissom McCarthy i oskarovkom Susan Sarandon kod rijetko koga neće izazvati salve smijeha. 

Pogledaj i ovo Susan Sarandon (Foto: Getty Images) Nosi titulu vamp žene Vruće scene seksa nije joj problem snimati ni u osmom desetljeću, ali u ovakvom izdanju ju je malo teže prepoznati

Radnja filma prati Tammy, koja ima loš dan jer je razbila auto i onda još sazna da ju muž vara. Odluči otići kod kuće, a to može jedino sa svojom bakom Pearl, koja ima sve ono što ona nema - automobil i novac.

Skupa kreću u avanturu u kojoj će naići na brojne poteškoće i zanimljive ljude. Melissa je utjelovila Tammy, dok Susan glumi baku u koju se vješto preobrazila. 

Inače, Sarandon u ulozi Pearl spominje svotu od 6700 dolara, a taj isti iznos imala je u kultnom filmu "Thelma i Louise". Još jedna je sličnost u brendu viskija Wild Turkey, koji Pearl izvlači iz torbe u komediji. 

Film "Tammy" režirao je Melissin muž Ben Falcone i bračni par zajedno je napisao scenarij za njega. Ben je dobio inspiraciju na temelju svog sna u kojem je njegova supruga radila u restoranu brze hrane i njezin se život raspadao. Prije nego što su napisali scenarij, Falcone i McCarthy zapisali su zaplet na salveti. 

Iako su u filmu vješto našminkane da izgledaju kao da je veća dobna razlika među njima, Susan je starija od Melisse 24 godine. Allison Janney, koja u filmu igra majku, od McCarthy je starija 11 godina. 

Scena na skuteru za vodu filmsku produkciju stajala je dosta novca. Naime, dok ju je Melissa snimala, izgubila je periku vrijednu čak 9000 dolara. 

Mark Duplass u komediji iz 2014. dobio je ulogu zahvaljujući svom susretu s McCarthy u emisiji Jimmyja Kimmela u veljači 2013. Tada su se svidjeli jedno drugome i izrazlli želju da surađuju, pa ga se sjetila za ulogu Bobbyja. 

Sarandon iza sebe ima bogatu filmsku karijeru kroz koju je naučila korisne trikove. Tako je glumica u svoje cipele stavila brdo zrnaca papra da bi lakše odigrala bolno hodanje u svojim scenama. Usto je nosila protetiku na svojim gležnjevima da bi što vjernije prikazala staricu koja ima dijabetes. 

Unatoč tome što je Susan fantastično utjelovila baku Pearl, ona nije bila prvi izbor za tu ulogu. Naime, Falcone i McCarthy htjeli su Shirley MacLaine, ali ona nije mogla bio dio postave jer je snimala četvrtu sezonu serije "Downton Abbey". Razmatrali su i pokojnu glumačku divu Debbie Reynolds, koja je preminula 2016.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene