U najpoznatijem teatru

Mladi glumac izgubio je život u stravičnoj tragediji usred predstave, publiku su u šoku morali izvoditi iz kazališta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Yevgeny Kulesh preminuo je na pozornici najpoznatijeg ruskog kazališta Boljšoj teatra.

Velika tragedija potresla je slavno rusko kazalište Boljšoj teatar nakon što je glumac Yevgeny Kulesh tragično preminuo tijekom opere "Sadko" u kojoj je glumio.

Prema pisanju ruskih medija 38-godišnji Yevgeny koji je u najpoznatijem ruskom kazalištu radio od 2002. godine, navodno se našao na krivom mjestu i to u trenutku kada se na pozornici izmijenjivala scenografija i nakon što je na njega pao jedan komad ispod kojeg je ostao zarobljen.

Na tamošnjim se portalima proširila i snimka nesreće u kojoj drugi izvođači u panici viču da se predstava prekine nakon što su shvatili što se dogodilo. Zastor je tada spušten, a osoblje kazališta je izvelo publiku koja je ostala u šoku.

"Uprava Boljšoj teatra i ansambl sa žaljenjem objavljuju vijest o smrti svog umjetnika Jevgenija Sergejeviča Kuleša. Obitelji i prijateljima izražavamo duboku sućut. Vrijeme i mjesto posljednjeg ispraćaja bit će naknadno objavljeni", stoji na službenom profilu kazališta na Twitteru.

U međuvremenu je pokrenuta i istraga o tragičnom događaju, a javili su se i neki bivši glumci kazališta koji su osudili radne uvjete. Ovo nije prvi incident sa smrtnim ishodom jer je 2013. godine jedan od violinista pao u orkestarsku jamu ispod pozornice te preminuo od teških ozljeda.

Bivši glavni plesač Nikolaj Tsiskardze rekao je za ruske novine Komsomolkaya Pravda da je 25 godina vrištao o problemima Boljšoja.

"Iza kulisa je pakao. Plesači se ozljeđuju, padaju preko garnitura i stubišta. Ne smijemo kriviti Yevgenyja za ovo što se dogodili niti tražiti žrtveno janje. U kazalištu ne postoji nikakav red, lijekovi, niti etika", izjavio je Nikolaj.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 5 Petar Grašo +0 Petar Grašo Celebrity Emotivni Grašo javio se na Instagramu prvi put nakon vijesti o vezi s Hanom Huljić: "Podrhtavalo je tlo od ljepote i ljubavi"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Getty Images) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) +8 George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Celebrity Nekad najpoželjniji neženja ne može se nadiviti ljepoti svoje supruge, gutao ju je očima dok su svi gledali samo u njezin trbuh!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene