Ljubav iz srednje

Bruna Sanader udaje se na Hvaru: Veza s Vedranom otkrivena je poljupcima na apsolventskom putovanju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlađa kći Ive Sanadera, Bruna, udaje se za dugogodišnjeg dečka Vedrana Vukadinovića.

Kći Ive Sanadera danas se udaje na Hvaru.

Pogledaj i ovo Petra i Bruna Sanader Donijele zajedničku odluku Kćeri Ive Sanadera nekoć su punile medijske stupce, a evo što se s njima dogodilo nakon očeve propasti!

Radi se o Bruni Sanader, mlađoj kćeri bivšeg premijera koja će "da" izreći dugogodišnjem dečku Vedranu Vukadinoviću.

Par već godinama živi u Münchenu u koji su otišli zbog njegovog posla, no vjenčanje su odlučili održati na najsunčanijem hrvatskom otoku.

Par vješto skriva svoju intimu već godinama, no o njihovoj ljubavi ipak su poznati neki detalji kao na primjer da su se upoznali u IV. gimnaziji u Zagrebu, a da su u vezi otkriveno je dok su studirali - ona medicinu, a on ekonomiju.

Naime, par je uhvaćen kako izmjenjuje poljupce na grčkom otoku Zakynthos tijekom apsolventskog putovanja, a upravo je Vedran Bruni bio najveća podrška tijekom turbulentnih godina za obitelj Sanader.

U susjednoj Njemačkoj Vedran ima svoju privatnu tvrtku.

Ivo Sanader navodno nije tražio dopuštenje suda kako bi prisustvovao vjenčanju, iako zakon to dopušta uz nadzor pravosudne policije. Razmišljao je o tome, no nije mu se svidjela ideja da ga prate tri interventna policajca, prenosi Večernji list

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Spice Girls (Foto: Instagram) Geri Spice Girls (Foto: Instagram) Geri Spice Girls (Foto: Instagram) Geri Spice Girls (Foto: Instagram) +6 Spice Girls (Foto: Instagram) Celebrity Očajan zvuk i šokantno ponašanje jedne članice: Spajsice odradile prvi povratnički koncert

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene