ovo je neočekivano!

Seksi Talijana s Eurosonga sada uspoređuju s princezom Dianom, a sve će vam biti jasno kada vidite fotke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Twitter su preplavile usporedne fotografije Damiana Davida i princeze Diane, pogledajte što im je zajedničko.

Ni deset dana nakon Eurosonga, ne prestaje se pričati o frontmenu talijanskog benda Maneskin koji je pobijedio na natjecanju, 22-godišnjem Damianu Davidu.

Pogledaj i ovo showbuzz snimka obišla svijet Eurosong proveo detaljnu istragu o navodnom drogiranju talijanskog pjevača u prijenosu uživo, evo što su zaključili

Svojim rokerskim šarmom i vatrenim nastupom zaludio je žene diljem svijeta, a sada je svoje mnogobrojne obožavatelje podsjetio i na jednu slavnu princezu.

Twitter su preplavile usporedbe Damiana i Lady Diane, a se na prvu možda čini kako među njima nema nikakve sličnosti, čini se da ipak imaju neke zajedničke točke.

Sve je krenulo kada je jedan tviteraš primijetio da imaju isti stil te je objavio njihovu usporednu fotku na kojoj oboje nose biserni nakit, imaju crnu olovku oko očiju i sličnu frizuru.

"Damiano je isti Lady Diana?" napisao je u objavi, a uslijedila lavina tvitova u tom stilu i sličnost je zbilja uočljiva. Pogledajte i sami.

Seksi Talijan ne boji se pokazati svoju žensku stranu i često se šminka, nosi štikle, usku odjeću, nakit, a nedavno je čak pozirao i u minici.

No iako žene za njim lude, poznato je i da je Damiano već četiri godine u sretnoj vezi s atraktivnom talijanskom influencericom Giorgijom Soleri (25).

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 3 Celebrity Severina objavila fotku s egzotične lokacije, u zanimljivom badiću pokazala je utegnuto tijelo i guzu

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Madalina Ghenea (Foto: AFP) +7 Madalina Ghenea (Foto: AFP) Celebrity Zavela je najveće face, a novi dečko nije ju ispuštao iz vida dok je pažljivo nanosila ulje za sunčanje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene