bezobrazno zgodna!

Naša najseksi plesačica pokazala ubojite trbušnjake, pa zadivila i domaćeg miljenika žena: "Boginjo!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tina Walme razveselila je pratitelje na Instagramu svojom prvom fotografijom u 2022. godini.

Zagrepčanka Tina Walme već duže vrijeme slovi kao najseksi hrvatska plesačica, a laskavu titulu obranila je i svojom najnovijom fotografijom na Instagramu.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević Kakav throwback! Lana Jurčević objavila fotku staru 6 godina s našim zgodnim plesačicama, jednu od njih nismo prepoznali na prvu!

Tina se na društvenoj mreži oglasila prvi put ove godine i obradovala pratitelje, kojima je, sudeći prema komentarima, jako nedostajala.

"Prvi post ove godine. Toliko ima posla da mi se čini da živim u dvorani", napisala je u opisu fotke na kojoj pozira u minijaturnom topiću, pa su se u fokusu našli njezini ubojiti trbušnjaci.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tina Walme LaTina (@walme.tina)

Uslijedila je lavina komplimenata, među kojima se posebno izdojio onaj miljenika ženske publike, Maria Rotha iz grupe Vigor.

"Ljepotica draga" poručio joj je Roth, koji je s Tinom imao priliku surađivati u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato".

"Prekrasna i prirodna žena", "Boginjo", "Prelijepo izgledaš", "Zgodna", "Isuse koja ljepota", pisali su joj drugi pratitelji uz brojna srca i zaljubljene smajliće, a fotka je skupila i na tisuće lajkova.

Osim u showu "Tvoje lice zvuči poznato", lijepu Tinu smo imali priliku gledati i u Supertalentu te drugim projektima Nove TV, a pojavljuje se i u brojnim domaćim glazbenim spotovima.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Senidah (Foto: Instagram) Celebrity Najnovije golišave fotografije Senidah otkrile nešto što je pokrenulo lavinu reakcija: ''Najljepša i najprirodnija na Balkanu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene