Fatalna ljepotica!

Zaludila je slavne frajere seksi tetovažama koje rado pokazuje, no novi dečko vješto skriva njezino utegnuto tijelo od znatiželjnih pogleda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tina Louise snimljena je na plaži u Santa Monici gdje je plijenila poglede svojim tetoviranim i utegnutim tijelom.

Manekenka Tina Louise (40) dane uglavnom provodi na plaži gdje uvijek mami poglede svojim istetoviranim tijelom, pa je paparazzi prate u stopu.

Pogledaj i ovo showbuzz fatalna ljepotica! Svojim oblinama i tetovažama zaludjela je tri poznata frajera, a sad je uhvaćena s novim misterioznim muškarcem

Tako su je ovaj tjedan snimili dok je uživala na pješčanoj plaži u Santa Monici sa svojim dečkom, biznismenom Brettom Oppenheimom (44) poznatim po emisiji "Selling Sunset" o prodaji nekretnina.

U kratkom topiću ispod kojeg očigledno nije nosila ništa i donjem dijelu bikinija s tangicama, osim mnogobrojnih tetovaža, istaknula je i svoje zanosne obline i nevjerojatno utegnuto tijelo u 41. godini kojim uvijek plijeni pažnju.

Brett je nije ispuštao iz pogleda te ju je neprestano grlio i ljubio te tako skrivao od znatiželjnih pogleda, a njegovo ponašanje i nije toliko čudno s obzirom na to da je prije njega osvojila neke puno slavnije frajere.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝑻 𝒊 𝒏 𝒂 𝑳 𝒐 𝒖 𝒊 𝒔 𝒆 (@tinalouise)

Naime, manekenka je prvo ljubila 16 godina starijeg Gavina Rossdalea koji je poznatiji kao bivši muž Gwen Stefani koji ju je varao s dadiljom nego po svojoj glazbi.

Viđeni su tijekom šetnje parkom Universal City u Los Angelesu dok su šetali Gavinovog psa, a samo dva mjeseca kasnije šuškalo se da Tina ljubi osam godina starijeg Briana Austina Greena . Uhvaćeni su tijekom spoja u Los Angelesu i mnogi su mislili da je nakon njihovih pojavljivanja u javnosti veza ozbiljnija te da je glumac prebolio bivšu suprugu Megan Fox.

No već u listopadu prošle godine je fotografirana na plaži u Malibuu s reperom Seanom Combsom Diddyjem. Prepustili su se nježnostima, mazili se i ljubili te su izgledali jako sretno i zaljubljeno.

To je mnoge iznenadilo jer se činilo da je manekenka u vezi s Brianom, kao i da je Sean ponovno sa Sarah Chapman, majkom svoje kćeri Chance.

Također, u ožujku ove godine Tina je viđena na večeri s misterioznim muškarcem u restoranu u West Hollywoodu te je tako još jednom zaintrigirala javnost jer to je bio četvrti frajer od svibnja prošle godine s kojim ju se povezivalo, no i prvi je koji nije slavan.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Mate Rimac Celebrity Mate Rimac bodrio je Hrvatsku na glavnom zagrebačkom trgu, zbog neobičnog detalja iskakao je iz mase navijača

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene