božanstven prizor

Tia Mamić ne miče se s tajne lokacije i dane provodi u bikiniju, na njezinu novu fotku nisu ostale imune ni poznate dame

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tia Mamić posljednjih tjedana uživa na odmoru na kojem dane provodi u badiću na plaži.

Supruga nogometnog menadžera Marija Mamića, Tia od početka lipnja dijeli atraktivne fotografije s odmora, no taji na kojoj se lokaciji nalazi. 

Pogledaj i ovo Tia Mamić Poznat i razlog! Mamićeva snaha našla se u problemima pa donijela nimalo laku odluku: "Primorane smo na to!"

Lijepa ekonomistica i posljednjom je objavom oduševila svoje pratitelje na Instagramu. Tia je pozirala u žutom bikiniju na plaži i pokazala svoju savršenu, vitku liniju te preplanuli ten. 

Njezinu fotografiju je komentirala Marta Fernandes, supruga nekad najplaćenijeg dinamovca i ostavila joj emotikone zaljubljenog pogleda. Na objavu nije ostala imuna ni srpska pjevačica Rada Manojlović koja je pjevala na Tijinom i Marijevom vjenčanju

"Komad", "Uvijek predivna Tia", "Savršena", "Dobar badić", komentirali su ostali pratitelji. Tia je ranije podijelila i sliku svog sina Domenica i otkrila da je s njom na odmoru. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tia Mamic (@tia.mamic)

Inače, ekonomistica se 2017. godine udala za sportskog menadžera i sina Zdravka Mamića, a prije toga je nosila prezime Jurčić koje pripada njezinom očuhu, poznatom ekonomistu i političaru Ljubi Jurčiću. Kada joj je s 12 godina umrla majka, on je preuzeo brigu o njoj i posvojio je.

Tia i Mario su se vjenčali u jednom zagrebačkom hotelu pred stotinjak uzvanika, sve ih je zabavljala pjevačica Rada Manojlović, a njihova je svadba bila proglašena svadbom godine. Ljubav im se dogodila godinu prije vjenčanja na otoku Pagu.

Tia iz braka s košarkašem Chrisom Warrenom ima sina Domenica zbog kojeg su ostali u jako dobrim odnosima. 

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Manekenka Mia Franić (Foto: Dnevnik.hr) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) +16 Mia Franić (Foto: Instagram) Celebrity Svi su gledali u bujni dekolte zanosne Splićanke, a zbog haljine koju je nosila našla se i u malim problemima

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene