skrivali su se

Slatki dječak iz kultnog filma danas je pravi šarmer, već mjesecima ljubi bivšu suprugu jednog od najbogatijih ljudi na svijetu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Talulah Riley i Thomas Brodie-Sangster u vezi su od ljeta prošle godine, no svakim istupom u javnost izazovu cijelu buru komentara.

Zvijezda filma "Zapravo ljubav" te serije "Damin gambit", 31-godišnji Thomas Brodie-Sangster, posljednjih je mjeseci u centru pažnje zbog odabranice svoga srca. Paparazzi su ga uhvatili na spoju s djevojkom Talulom Riley, a svi su se ponovno raspisali o friškom paru.

Pogledaj i ovo showbuzz Kao da nije ostario! Dječak iz "Zapravo ljubav" iznenadio izgledom na najnovijim fotkama, nitko ne vjeruje da ima 30 godina!

Ništa ne bi bilo neobično da Talulah ranije nije bila u braku s jednim od najbogatijih muškaraca na svijetu, Elonom Muskom. 36-godišnja glumica za Muska se udala čak dvaput, a njihova ljubavna priča imala je brojne uspone i padove.

Naime, prvi put su pred oltar stali 2010. godine, no to je potrajalo do 2012. Ponovno su se vjenčali godinu kasnije, no tri godine iza toga zauvijek su se razišli. Riley i Musk upoznali su se u jednom londonskom klubu 2008. godine, a to je bilo malo nakon što se on razveo od svoje prve supruge Justine Wilson s kojom je dobio petero djece. Odmah su kliknuli, no njihova ljubav nije bila dugoga vijeka.

Lijepa glumica sada ljubi kolegu u kojeg je zaljubljena do ušiju, ako je vjerovati napisima britanskih medija. Thomas i Talulah uživaju u spojevima, a ne mare za fotografe kojima su omiljena meta zbog interesa za bivšu suprugu milijardera.

Iako su vezu započeli još prije nekoliko mjeseci, slavni par previše detalja o svojoj ljubavi ipak ne odaje. Njihove najnovije fotografije možete pogledati OVDJE.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) +1 Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) Nekad i sad Nekoć veliki zavodnik danas je tek sjena muškarca za kojim su uzdisale žene diljem svijeta, jedva smo ga i prepoznali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene