velika transformacija!

Nekoć veliki zavodnik danas je tek sjena muškarca za kojim su uzdisale žene diljem svijeta, jedva smo ga i prepoznali

Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) +0 Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) Galerija

Matt LeBlanc je izgledom iznenadio sve, a zbog punije građe i povećeg trbuha mnogi kažu kako je sjena muškarca za kojim su izdisale žene diljem svijeta.

Glumca Matta LeBlanca (54) ne vidimo toliko često u javnosti, a svojom je pojavom ovoga tjedna iznenadio mnoge. Naime, fotografi su Matta uhvatili u kalifornijskom Sherman Oaksu, a zvijezda kultne serije "Prijatelji" izgledom je daleko od onoga po čemu ga pamtimo kada je utjelovio Joeyja Tribbianija.

Pogledaj i ovo Matt LeBlanc To mu je bilo najvažnije Joey se nakon "Prijatelja" povukao iz javnosti zbog mračne priče, a odrekao se slave zbog osobe koju i danas krije od svih!

Matt je nabacio nekoliko kilograma te je prošetao u ležernoj kombinaciji, a mnogi su odmah krenuli komentirati kako je sjena muškarca za kojim su prije nekoliko godina uzdisale žene diljem svijeta.

Njegova puno jača građa i trbuh koji je napinjao majicu u kojoj je bio nikome nisu promaknuli, no čini se kako LeBlanca izgled nimalo ne zabrinjava.

Glumčeve nove fotke osvanule su par dana nakon što su obožavatelji izrazili zabrinutost za njegovog kolegu Matthewa Perryja, za kojeg su uvjereni da je ponovno pod utjecajem raznih opijata. Perryjeve fotke već godinama zabrinjavaju obožavatelje, a slavni glumac najavio je i kako će ove godine objaviti memoare u kojima će objasniti svoju stranu priče.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz Bardem (Foto: Getty) +5 Penelope Cruz (Foto: AFP) Zanimljivosti Njezin poznati suprug se pitao treba li mu uopće žena poput nje u životu, a ona svojom pojavom već 30 godina izaziva divljenje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene