nema joj ravne!

Njezin poznati suprug se pitao treba li mu uopće žena poput nje u životu, a ona svojom pojavom već 30 godina izaziva divljenje

Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz (Foto: AFP) Afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz Bardem (Foto: Getty) Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) +0 Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Galerija

Penelope Cruz i Javier Bardem poznaju se od samih početaka svojih karijera, no 15 im je godina trebalo da shvate kako su suđeni jedno drugome. Ovoga vikenda su se zajedno pojavili na dodjelama nagrada Goya.

Glumica Penelope Cruz zablistala je na dodjeli nagrada Goya ovoga vikenda u španjolskoj Valenciji, a pred fotografe se pojavila u raskošnoj ružičastoj haljini sa svjetlucavim elementima.

Pogledaj i ovo Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Par kao iz sapunice On joj je vratio vjeru u ljubav nakon što je bivšeg morala ostaviti zbog njegove opsjednutosti kontroverznom vjerom

47-godišnja Penelope bila je u društvu svog supruga Javiera Bardema, a slavni par izgledao je zaljubljenije no ikada. Penelope je na crvenom tepihu još jednom dokazala da je rijetke mogu zasjeniti, a svojom ljepotom iz godine u godinu sve više očarava.

Inače, Goya nagrade su ekvivalent Oscarima na španjolskom području, a radi se o najprestižnijim nagradama u španjolskom filmskom svijetu.

Penelope Cruz i Javier Bardem imaju zanimljivu ljubavnu priču. Par se upoznao 1992. godine i već su tada pred kamerama upali u problematičnu ljubavnu aferu. Penelope je tada imala samo 16 godina i bila je to njezina prva uloga. Riječ je o o filmu "Jamón Jamón", a Javier joj je bio prvi filmski partner koji je bio u ranim dvadestima. On je godinama kasnije otkrio da se među njima nije ništa dogodilo, iako je postojala određena kemija.

Kada je navršila 20 godina Penelope se preselila u New York kako bi pohađala studij engleskog jezika i baleta. I ona i Javier su nastavili raditi na karijerama, a bili su i u vezama sa slavnim kolegama. Ona je imala romansu s Tomom Cruiseom kojeg je upoznala na snimanju filma "Vanilla Sky", a Javier se vinuo u zvjezdano nebo s filmom "Nema zemlje za starce".

Ono što ih je ponovno spojilo je romantična komedija "Vicky Cristina Barcelona" redatelja Woodyja Allena koji ih je uz Scarlett Johanson angažirao da glume u njegovu filmu. Tada je Javier privukao Penelopinu pažnju, no oboje su se bojali učiniti prvi korak jer su željeli zadržati profesionalnost sve do posljednjeg dana snimanja. Kada je i taj dan došao, njihov je prijatelj priredio zabavu tim povodom, a sve ostalo je povijest.

On je u jednom od intervjua bio priznao kako su ga mučile neke dvojbe i kako je isprva oklijevao, naročito nakon što su snimili scene žustrih rasprava, a Penelope je glumila neodoljivu i strastvenu ženu koja ga je toliko zadivila da se počeo pitati želi li uistinu takav lik u svom životu.

Iako su svi očekivali veliko i raskošno vjenčanje, par se vjenčao u potpunoj privatnosti i sve što javnost zna je to da je ceremonija održana na Bahamima u kući Johnnyja Deppa. S vremenom su postali roditelji sina Lea i kćeri Lune koje također kriju od očiju javnosti kako bi jednog dana sami znali razlikovati fikciju od stvarnosti.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene