Ne daju se smesti

Vatrena ljepotica ne skida ruke sa svog novog supruga, a jedva je dočekala priliku i da pokaže svoje božanstveno tijelo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sylvie Meis i Niclas Castello vjenčali su se prošle godine na raskošnoj ceremoniji u Firenzi, a čini se kako je par jedva dočekao toplije vrijeme da ponovno mogu uživati u ljepotama Saint Tropeza.

Danska ljepotica Sylvie Meis sa suprugom Niclasom Castellom nedavno je pobjegla u toplije krajeve, a paparazzi ih ne ispuštaju iz vida dok uživaju na plažama Saint Tropeza.

Pogledaj i ovo showbuzz Njemu svi zavide Prepustili se strastima na odmoru poput zaljubljenih tinejdžera, a vole se godinama i ne mare baš ni za koga oko sebe

Njihove fotografije gotovo svakodnevno krase brojne medije, no čini se da popularnom paru to nimalo ne smeta. Službeno su otvorili sezonu kupanja i čini se da ćemo ih pratiti čitavo ljeto, a 43-godišnja Sylvie koristi svaki trenutak da pokaže svoje božanstveno tijelo. Sylvie i Niclas ne skidaju ruke jedno s drugoga, a sudeći po posljednjih fotkama, par je zaljubljeniji no ikada.

Inače, Sylvie i Niclas lani su odgodili vjenčanje zbog pandemije koronavirusa, no na kraju su pred oltar stali u talijanskoj Firenzi na raskošnoj ceremoniji. Zajedno su od 2013. godine, a Sylvie iza sebe ima propali brak s nogometašem Rafaelom van der Vaartom.

Ljepotica njemačko-danskih korijena karijeru je izgradila kao novinarka i TV reporterka koja se specijalizirala za priče o slavnim i utjecajnim osobama, a proslavili su je ekskluzivni intervjui koje je odradila sa zvijezdama poput Britney Spears i Kylie Minogue.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene