kraljica njegovog života!

Hauser nakon misteriozne crnke i plavuše pokazao najvažniju ženu s kojom se nijedna ne može mjeriti, dirnute obožavateljice ga podržale

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stjepan Hauser prošlih mjeseci je uživao na Maldivima s nepoznatim ljepoticama, no istaknuo je da se one ne mogu usporediti s njegovom majkom Marijom Hauser, koja je također glazbenica.

Stjepan Hauser (34) zaintrigirao je obožavateljice prošlih mjeseci svojim objavama s Maldiva na kojima je bio s misterioznom crnkom, a sada je istaknuo tko je žena u njegovom životu s kojom se nijedna ne može usporediti. 

Pogledaj i ovo In Magazin: 2 cellos - 5 Što su svirali, svirali su 2Cellos iskreno progovorili o razlozima razlaza i oproštaju s velikim stilom: "Tek sad smo prijatelji na kraju"

"Možda postoji mnogo princeza, sirena i signorina, ali postoji samo jedna MAMA", napisao je Hauser uz fotografiju na kojoj grli svoju majku Mariju. 

Istu sliku je podijelio na Instagram storyju i napisao: "Kraljica mog srca". Glazbenikova objava je osvojila njegove brojne pratiteljice.

"Ovo je najbolja stvar koju sam vidjela u posljednje vrijeme", "Apsolutna istina", "Ovo mi grije srce", "Predivno", "Lijepa ti je mama", "Grli je što češće. Vrijeme brzo prolazi", komentirale su. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

Hauserova mama Marija, koja je također glazbenica i podučava te svira udaraljke i bubnjeve, svojedobno je za In magazin progovorila kakav je njezin sin. 

"Ja mislim da je dobar, ali malo nespretan. Evo moram još uvijek kuhati za njega. Ono na što navikneš od malih nogu, to ti je u krvi, ne možeš pobjeći od toga", ispričala je. Otkrila je i što najviše voli jesti.

"Riblje specijalitete. Evo baš imamo polpete od pedoća. Svakom je doma najljepše, a pogotovo nama koji smo rođeni na ovako lijepom mjestu kao što je Istra, uz more. On je kao dijete bio jako dobar dječak. On je možda sad neposlušan. Ne znam..hahahaha. Bio je jako dobar dječak, u suštini bio je jako šutljiv, jako povučen. Tek se sad otvorio", ispričala Stjepanova majka.

Inače, Hauser je prošlih mjeseci fotografijama i snimkama s nepoznatom ženom u apartmanu na Maldivima potaknuo nagađanja da ponovno ljubi nakon što je u ljeto 2017. prekinuo s Jelenom Rozgom vezu od dvije i pol godine.

Čelist je objavio i fotografije na kojima ljubi misterioznu crnku koja je obučena poput sirene. Nazvao ju je svojom sirenom. 

Nakon toga je podijelio slike i videe s plavušom koju je oslovio svojom princezom. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput +0 Maja Šuput i Marko Grubnić Celebrity Maja Šuput svojim fotografijama pokrenula žustru raspravu obožavatelja koji se ne mogu složiti oko jedne stvari, prikupila i više od 26.000 lajkova

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin +0 Jelena Perčin (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Nekad i sad Jelena Perčin nije se promijenila od početaka karijere, rijetko tko bi rekao da je od svog naočitog muža starija devet godina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene