"izgleda kao iz bajke!"

Sonja Kovač pohvalila se raskošnim dekoracijama u luksuznom stanu, a već ima i božićno drvce, pogledajte kako ga je ukrasila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač pokazala je na Instagramu kako je okitila bor u novom stanu u koji se s dečkom Goranom Mandićem uselila početkom ove godine.

U novom domu naše influencerice i glumice Sonje Kovač već prevladava blagdanska atmosfera i to nakon što ga je ukrasila raskošnim božićnim ukrasima i okitila božićno drvce, čime se pohvalila na Instagramu.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač - 8 ''ajme kako sjajiš!'' Trudna Sonja Kovač otkrila čega se poželjela kad je hrana u pitanju: ''Dosta mi je više, daj nešto konkretno!''

"Božićna sezona je službeno otvorena", napisala je Sonja uz video koji je podijelila sa svojih 513 tisuća pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Wow! Fantastično, izgleda kao iz bajke", "Ajmeee, predivno, jel može dostava svega?", "Svaka čast", "Blago tebi, kako jednostavno i brzo", "Baš je top", "Kako lijepo", "Bor je predivan", zaključili su Sonjini pratitelji.

Sonja se s dečkom Goran Mandićem u prvi zajednički stan od 130 kvadrata u Zagrebu uselila početkom ove godine, a ona je njegovo uređenje redovito bilježila i objavljivala na svojem Instagramu i kanalu na YouTubeu.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 3 Petar Grašo - 1 Petar Grašo - 2 Petar Grašo +9 Petar Grašo inMagazin Petar Grašo prvi put pred kamerama progovorio o vezi s Hanom Huljić, evo kako je stao na kraj svim nagađanjima!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene