zanimljivi prizori!

Pogledajte tko se to potukao na balkonu poznatog zagrebačkog hotela, prava drama privukla je pozornost prolaznika!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U zagrebačkom hotelu se odvija snimanje švedske serije "Agent Hamilton", a posebnu pozornost privukla je scena na balkonu koju je odigrao glavni glumac Jakob Oftebro.

Nakon što građani danima mogu svjedočiti snimanjima britanske mini serije "The Ipcress File", još je jedna glumačka ekipa okupirala centar Zagreba. 

Pogledaj i ovo Bill Skarsgard (Foto: Getty Images) ne sliči na sebe! Zgodni Šveđanin koji je pokorio Hollywood šetao Rijekom u vrućim hlačicama, no nije ga bilo lako prepoznati u ovom izdanju

Naime, u poznatom hotelu Esplanade snima se švedska serija "Agent Hamilton", u kojoj glavnu ulogu tumači 35-godišnji Jakob Oftebro. Upravo je Jakob snimljen tijekom scene u kojoj se fizički sukobio s kolegom i umalo ga bacio s balkona. Toliko su dobro odradili taj prizor da je izgledalo poprilično realno, a lako bi prevarili i slučajne prolaznike da ih nije okruživao ostatak ekipe sa seta. 

U Zagrebu se snima druga sezona serije koja se djelomično temelji na knjigama švedskog novinara i književnika Jana Guilloua.

U središtu radnje je tajni agent Carl Hamilton, kojeg tumači Oftebro, koji se nakon serije bombaških i kibernetičkih napada u Stockholmu nađe u misiji opasnoj po život. Svi tragovi vode ga prema ruskim, švedskim i američkim obavještajnim snagama. 

Prva sezona serije je izašla u siječnju 2020. i ima 10 epizoda. Uz Jakoba glume i Krister Henriksson, Nina Zanjani i Katia Winter. 

Inače, Hrvatska je odavno omiljeno mjesto za snimanje mnogih serija i filmova. Dok se u metropoli snimaju serije "Agent Hamilton" i "The Ipcress File", u Rijeci smo mogli nedavno svjedočiti snimanju nove Netflixove serije "Clark", u kojoj naslovnu ulogu ima zgodni Šveđanin Bill Skarsgard.

Našu obalu, posebno Dubrovnik, ranijih godina proslavilo je snimanje hit-serije "Igra prijestolja".

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) +7 Gerard Butler (Foto: Profimedia) Celebrity Strastveni susret para koji se već sedam godina svađa i miri, no prema novim fotkama čini se da su u dobrom razdoblju!

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene