ne želi ništa prikrivati

Dok se većina zvijezda toga srami, on otvoreno govori o svojim kozmetičkim zahvatima i dijeli fotke pa poručuje: "Nije sramota biti tašt"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marc Jacobs podijelio je detalje svog najnovijeg zahvata na licu koji je platio 50.000 dolara.

Dok mnoge zvijezde skrivaju i poriču svoje kozmetičke zahvate, slavni dizajner Marc Jacobs (58) odlučio se za sasvim drukčiji pristup. 

Pogledaj i ovo showbuzz Sve za modu Ona će očito pristati na sve – nitko ovo nije očekivao!

Naime, slavni modni dizajner na Instagramu dijeli fotografije svog oporavka nakon što je bio na faceliftingu koji je platio 50.000 dolara, a ističe da nije sramota biti tašt. Jacobs je 20. srpnja bio na zahvatu kod doktora Andrewa Jacona, koji je poznat kao kirurg slavnih. 

"Imam neke ožiljke oko ušiju i lice mi je natečeno, a i po vratu su mi masnice, no i dalje objavljujem fotografije na Instagramu. Nije me briga. Radim sve što i inače, a to je da živim svoj život i dijelim ga sa svakim koga zanima", ispričao je Marc za Vogue

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Jacobs (@themarcjacobs)

Istaknuo je da je uvijek bio iskren o svom izgledu i otvoreno je rekao ljudima prije 10 godina da je imao transplantaciju kose. "Uvijek sam bio transparentan o mnogim stvarima. Primjerice, jednom kad sam došao na neki event, ljudi su me pitali: 'Zašto nosiš bejzbolsku kapu?' Rekao sam im: 'Bio sam na transplantaciji kose.' Ljude je zabavilo i oduševilo jer sam to otkrio", rekao je dizajner. 

"Iskreno, koja je razlika toga i ovog sad zahvata? Neću pokrivati svoje lice. Ne nosim sunčane naočale. Neću se sakrivati", dodao je. 

Mark je počeo s kozmetičkim zahvatima prije mnogo godina kada mu je modni fotograf Steven Meisel preporučio slavnog dermatologa Frederica Brandta, koji je među prvima počeo koristiti botoks i filere. Dizajner je objasnio da je jako konzervativan kada je riječ o ubrizgavanju injekcija u lice jer mu se ne sviđa kako izgledaju muškarci s previše botoksa i filera. 

Marc se odlučio na facelifting jer mu je smetala opuštena koža na vratu i licu. Vijest o tome objavio je prije 10 dana na svom profilu na Instagramu objavivši selfie u doktorovoj ordinaciji. Na fotografiji mu je glava omotana u zavoje i nosi zaštitnu masku za lice, pa mu se jedino oči vide. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Jacobs (@themarcjacobs)

Nakon toga je pozirao u hiperbaričnoj komori s kisikom pomoću koje se ubrzava oporavak. "Sviđa mi se rezultat zahvata, jako sam sretan", istaknuo je Jacobs, kojemu će trebati nekoliko mjeseci da mu lice i vrat potpuno zacijele.

Dizajner je priznao da je netom nakon operacije koristio tablete za bolove, no pod nadzorom medicinskog tima jer je bivši ovisnik o drogama i alkoholu, od kojih se uspješno izliječio na odvikavanju. 

"Pobrinuo sam se da medicinska sestra nadzire tablete koje uzimam kako ih ne bih zloupotrijebio", rekao je Jacobs, koji je od 2019. u braku s modelom Charlyjem Defrancescom.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene