ima osebujan stil!

Dok legendarni košarkaš uživa na našoj obali, njegov sin privlači poglede u kratkim haljinama i vrućim hlačicama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Košarkašu Magicu Johnsonu ne smeta osebujan stil njegova sina EJ-a Johnsona koji je svojedobno komentirao glasine da će promijeniti spol.

Sin jednog od najboljih košarkaša svih vremena Magica JohnsonaEJ Johnson (29) privlači pozornost svojim osebujnim stilom gdje god se pojavi, a tako je bilo i tijekom ove šetnje. 

Pogledaj i ovo EJ Johnson (Foto: Profimedia) Osebujan stil! Sin slavnog košarkaša plijenio pažnju u ekstra kratkoj haljini: "Osjećam se ugodno i volim svoje tijelo"

EJ, koji je poznata televizijska ličnost, viđen je u West Hollywoodu u crnim, kratkim hlačama i prozirnoj majici ispod koje se vidio sportski grudnjak. Izgledao je jako sretan dok je šetao i tipkao po mobitelu, a u papirnatoj vrećici je imao ručak koji je uzeo u restoranu u blizini. 

Nedavno je snimljen i u zanimljivoj čipkastoj haljini i u vrućim hlačicama i čizmama na petu koji su istaknuli njegovu visinu od 188 centimetara. 

Mnogo se šuškalo o EJ-ovoj promjeni spola, a svojedobno je progovorio o tome. "Volim sebe takvog kakvog jesam. Sretan sam i zadovoljan sa sobom. Uvijek sam govorio ako se netko ne osjeća dobro u svom tijelu, treba nešto poduzeti po tom pitanju. Ja se ne osjećam kao da sam u pogrešnom tijelu. Osjećam da je ovo tijelo u kojem trebam biti. Ne osjećam potrebu za promjenom. Siguran sam u ono što želim sto posto. Osjećam se ugodno u svojoj koži i volim svoje tijelo", rekao je. 

Objasnio je pritom da mu moda doppušta da pokaže svoju muškost, ali ženstvenu stranu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EJ Johnson (@ejjohnson_)

"Mogu biti muževan, mogu biti ženstven. Mogu raditi što god želim i uspjeti u tome. Ako želim odijenuti haljinu, tada ću to učiniti. Ali ne želim to raditi stalno", ispričao je. 

Njegov otac, Magic Johnson je nekoliko puta istaknuo da prihvaća EJ-a takvog kakav je i ne smeta mu njegov stil odijevanja. 

Inače, proslavljeni košarkaš trenutno uživa u odmoru u Dubrovniku. Umirovljena NBA zvijezda sletjela je u dubrovačku zračnu Luku privatnim zrakoplovom s grbom tima u kojem je proveo karijeru, LA Lakersa, a nije poznato s kim je došao ni koliko će se zadržati.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Mate Rimac Celebrity Mate Rimac bodrio je Hrvatsku na glavnom zagrebačkom trgu, zbog neobičnog detalja iskakao je iz mase navijača

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene