poriče krivnju

Vatrena Kolumbijka u problemima zbog kojih bi mogla u zatvor, njezin dragi ranije se izvukao samo s novčanom kaznom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Protiv Shakire se posljednje tri godine vodi istraga zbog utaje poreza, a državno odvjetništvo smatra da sada ima dovoljno dokaza za suđenje.

Shakira (44) uskoro bi se mogla mogla naći na optuženičkoj klupi zbog utaje poreza, piše španjolska La Vanguardia

Pogledaj i ovo Shakira Pao i poljubac! Fotografije Shakire u zagrljaju ljepotana iz hit-serije raspametile su njene obožavatelje: "Zamijenila Twingo za Ferrari!"

Istraga protiv svjetski poznate pjevačice traje već tri godine, a vlasti smatraju da sada postoji dovoljno dokaza za suđenje nakon što je državi ostala dužna 14,5 milijuna eura za razdoblje između 2012. i 2014. 

La Vanguardia ističe da postoji mogućnost da Shakira sklopi izvansudsku nagodbu s državnim odvjetništvom u Barceloni kao što su to učinile mnoge zvijezde, među kojima je i njezin dečko Gerard Pique (24), koji je morao platiti 2,1 milijun eura 2019. godine. No ako dođe do suđenja, pjevačica će morati odgovarati za šest točaka optužnice za utaju poreza i mogla bi završiti u zatvoru. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Odvjetnici brane atraktivnu Kolumbijku govoreći da je provela manje od 184 dana u Španjolskoj, pa zbog toga nije dužna platiti porez u toj državi. Tvrde i da je Shakira stvorila zajednički dom s Piqueom tek 2015., dok je ranije bila, kako je ona sama objasnila, "nomad bez puštenih korijena". 

Inače, pjevačica je s Gerardom, koji igra za Barcelonu, u vezi od 2011. te imaju sinove Sashu (6) i Milana (8). 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene