hit na Instagramu!

Severina objavila video koji je snimio njezin sin, nagovorio ju je na hrabar pothvat, a poslušajte i kako ju je bodrio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina se spustila ziplineom i na Instagramu objavila video koji je snimio njezin sin.

Pjevačica Severina Kojić na Instagramu je otkrila da je njezin sin s njom na Plitvičkim jezerima, gdje odmara već nekoliko dana.

Pogledaj i ovo Severina - 1 Jeste li kupili svoju? Nakon devet godina, Severina priprema koncert u Zadru, a ulaznice tri tjedna prije već su rasprodane!

Objavila je snimku u kojoj se spustila ziplineom, a u opisu je otkrila i da ju je na taj pothvat nagovorio upravo njezin sin, koji ju je prije spuštanje ohrabrivao.

"Hvala sine što si me nagovorio..." napisala je uz video koji je snimio njezin sin i koji je na društvenoj mreži odmah postao hit.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Bravo za hrabru mamu i sina", "Kako krasan sin", "Opet ste zajedno", "Mame mogu sve", "Srce malo, podrška mami", redali su se komentari Severininih oduševljenih pratitelja, a video je u par sati skupio i na desetke tisuća lajkova.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Profimedia) +3 Rihanna (Foto: Profimedia) Celebrity Grudnjak sigurno nije nosila, a zbog opakog proreza teško je reći je li ispod ove poluprozirne haljine uopće išta imala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene