Fešta u Splitu!

Severina konačno podijelila vijest koju svi mjesecima čekaju, a proslavila ju je u zagrljaju posebnog muškarca!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je završila snimanje svojeg novog i dugoočekivanog albuma, a to je proslavila u posebnom društvu u rodnom joj Splitu.

Severina se na svojem profilu na Instagramu pohvalila da je snimanje svojeg novog albuma konačno privela kraju, što su njezini obožavatelji jedva i s velikim veseljem dočekali, a pokazala je i kako je proslavila taj važan trenutak.

Pogledaj i ovo Severina i Filip Miletić Nasmijani od uha do uha! Severina uživala u izlasku sa zgodnim suradnikom, fotografi su ih ulovili u opuštenim trenucima!

"Završetak snimanja albuma obećala sam proslavit u Splitu. Naravski, uvijek sve završava s janjetinom", napisala je Severina uz video koji je objavila, a u kojem se pojavljuju i njezin menadžer Tomica Petrović, prijateljice Sonja Dvornik, Vedrana Vasić i Antea Šimac, ali i glazbeni producent Filip Miletić.

Upravo je prizor Severine i Filipa koji se srdačno grle u restoranu sve zaintrigirao, s obzirom na to da se o njihovu odnosu i navodnoj vezi sve glasnije šuška.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina posljednjih nekoliko dana boravi u rodnom Splitu i to nakon što se naveliko počelo šuškati o njezinoj vezi s od kojeg se ne razdvaja nakon razvoda od Igora Kojića, no oboje o svemu zasad mudro šute.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mia Negovetić i njezin partner - 1 Celebrity Mia Negovetić jedva dočekala podijeliti novosti, čestitke ne prestaju pristizati: "Bilo je jako teško šutjeti"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 3 Kristina Penava - 1 Kristina Penava - 2 Kristina Penava Mandarina +3 Kristina Penava Mandarina Celebrity Mislili smo da smo vidjeli sve, ali Kristina Mandarina objavila je fotku na kojoj ju je stvarno nemoguće prepoznati, nema ni traga starom izgledu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene