Osmijeh od uha do uha

Severina u izlasku nakon dugo vremena, duboki dekolte izvirio je čak i u jednostavnoj kombinaciji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina se pojavila na predstavljanju knjige svog poznanika Dimitrija Popovića i očarala prisutne!

Severina je u četvrtak bila gošća na predstavljanju knjige ''Slikarstvo i mržnja'' crnogorsko-hrvatskog slikara i književnika Dimitrija Popovića.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

Već je poznato da Severina nikada ne razočara modnim odabirom kada izlazi u javnost, a za ovu je prigodu odabrala elegantno odijelo bež boje koje je uskladila sa zlatnom torbicom i sandalama na petu.

Severina je i prošle godine bila na predstavljanju jedne Popovićeve knjige gdje joj je društvo pravio producent Filip Miletić. Početkom ove godine Miletić je dao naslutiti da Severina i on rade na albumu, a za njih su kružile i glasine da su nešto više od kolega i prijatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Dimitrije Popović poznati je slikar, a upravo mu je Severina 2010. godine bila model i muza. Za posjetitelje je pozirala kao biblijski lik Saloma, a izložba se mogla vidjeti u muzeju Mimara.

Mnogi Hrvati katolici nisu ju podržavali u tom postupku jer su odrubljenu glavu Ivana Krstitelja koju je držala u ruci gledali na degutantan način.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna - 2 Vanna (Foto: PR) Vanna, Mia Dimšić, Damir Kedžo i Ivan Dečak Vanna (Foto: IN Magazin) +10 Vanna (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) Celebrity Vanna izbacila gole noge u prvi plan, i u šestom desetljeću izaziva divljenje gdje god da se pojavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene