njoj su godine samo broj

Sve zgodnija Severina: Svi su primijetili njezin izazovni dekolte s kojeg je bilo teško skrenuti pogled

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je imala koncert u Zagrebu za koji je obukla pripijenu, crnu haljinu koja je naglasila njezin bujni dekolte i bilo ga je teško ne primijetiti, ali i duge, vitke noge.

Severinu se posljednjih dana može vidjeti na događanjima na kojima blista unatoč tome što je prošlog tjedna doživjela provalu u svoj stan u Zagrebu. 

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

"Bila je to nezaboravna noć pod zvijezdama", istaknula je pjevačica pokraj fotografija u crnoj haljini s naramenicom na jedno rame koja joj stoji kao salivena. 

Severina, koja je imala koncert u našoj metropoli, blistala je u odjevnoj kombinaciji koja je istaknula njezin bujni dekolte i duge, vitke noge. Haljinu je uskladila s crnom torbicom i štiklama, a kosa joj imala lagane kovrče. Fotografije možete pogledati ovdje. 

Inače, pjevačica se pojavila u petak na "Comic Conu" u Zagrebu i bila glavna zvijezda večeri. Obukla je pripijenu, zelenu, svilenu haljinu iz koje joj je izvirivao čipkasti grudnjak iste boje, a kako je imala visoki prorez na lijevoj strani, izbacila je istreniranu, dugu nogu.

Uz to je uskladila crne štikle i torbicu te je kosu ostavila raspuštenu. Severina je bila dobro raspoložena dok je pozirala fotografima i odrađivala fotografiranje s obožavateljima, a potpisivala im se i u knjigu čiju naslovnicu krasi.

Splitska pjevačica se u četvrtak pojavila na izložbi slika "One su ovdje u Dubrovniku" renomiranog slikara Dimitrija Popovića i umjetničkog fotografa Marka Vrdoljaka u palači Sponza.

Severina je bila dobro raspoložena i družila se s Popovićem te poznatim kolegicama Mijom Dimšić i Majom Bajamić, dizajnericom Matijom Vuicom i glumicom Mijom Begović. Severina je na fotografijama posvećenim "Biblijskim ženama" utjelovila Mariju Magdalenu, grešnicu koju je Isus obratio i postala je njegova sljedbenica. Zanimljivo je da je Severina prije 11 godina je pozirala Popoviću kao raspuštenica Salome.

Iza pjevačice je teško razdoblje jer su joj prije nekoliko dana provalili u stan u Zagrebu, a policija još istražuje cijeli slučaj.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban i Mario Roth osma emisija TLZP - 3 Katarina Baban i Mario Roth osma emisija TLZP - 2 TLZP: Katarina Baban kao P!nk Katarina Baban - 4 +6 Katarina Baban - 3 Celebrity Naša glumica se skinula u badić i učinila neobičan potez za neke pa priznala: "Nemam problema s time"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene