Još je pod dojmom!

Pogledajte zbog koga je Severina završila na rubu suza na proslavi rođendana, taj trenutak ju je posebno dirnuo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Insatgramu objavila video s proslave 50. rođendana pa otkrila koji ju to trenutak posebno dirnuo u večeri za pamćenje.

Severina je sa stilom proslavila 50. rođendan, a da je još uvijek pod dojmom raskošne proslave koju nisu propustile najveće zvijezde estrade, govori i video koji je podijelila na svom profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Severina - 1 Neumorna je Severina otkrila da je bolesna, no ni to ju nije spriječilo da ode prijateljici na rođendan pa je objavljivala fotke sa zabave!

50-godišnja Seve pokazala je svima koliko je uživala u izvedbi pjesme "My Way" Franka Sinatre koju joj je otpjevao Marko Tolja koji ju je dirnuo do suza i kojemu je na kraju pohitala u zagrljaj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Jednom sam sanjala da smo svi moji dragi ljudi i ja na koncertu Franka Sinatre i pjevamo 'My way'… Preksinoć je tako i bilo jer je predivni Marko Tolja 'My way' otpjevao kao u snu. Hvala na bajci koju si nam priredio. Hvala mojoj obitelji i svim mojim divnim prijateljima što su organizirali čudesan party, a moje snove pretvorili u bajkovitu stvarnost. Vi ste moje bogatsvo", napisala je Severina uz objavljeni video s proslave.

"Divota", "Divna si bila", "Ubija u srce", "Ja da ovako čučnem ostala bih doživotno", "Carica si", "Uvijek svoja Seve", "Naša kraljica", "Haljina je sve", "Hvala ti na predivnoj večeri punoj topline, glamoura i onog poznatog “svi smo mi naši” osmijeha! Bila si iskrena, bila si sretna bila si svoja kao i uvijek! Srce ko kuća! Hvala draga naša S", poručili su joj pratitelji i prijatelji u komentarima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene