Prizor koji topi srca!

Severina raznježila obožavatelje fotkom sa svojim sinom, ali i još jednom malom bebom koju drži u naručju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojim sinom dok u naručju drži još jednu bebu.

Pjevačica Severina (49) raznježila je obožavatelje novom fotografijom koju je objavila na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Severina Baš uživaju! Severina pokazala tko joj pravi društvo na egzotičnom putovanju: "Večera s mojom ljubavi!"

Pozirala je s bebom u naručju te je otkrila da se radi o sinu njezine nećakinje Mije Popović, a uz njih je na fotki i Severinin sin, koji je kameri okrenuo leđa.

"A & A" napisala je u opisu fotke koju možete pogledati na Instagramu pjevačice, a među prvima joj se u komentarima javila i njezina nećakinja.

"Naši sinovi", napisala je Mia ispod fotke. "Ljubav pobjeđuje sve", "Prelijepa Seve", "Djeca su ljubav", još su neki od komentara koje je dobila uz brojna srca, a fotka je u manje od sat vremena skupila i više od 10 tisuća lajkova.

Severina je, inače, jako vezana za svoju nećakinju, s kojom često na Instagramu dijeli zajedničke fotke, a već je i ranije objavila jednu s njezinim sinom, kojom je u kolovozu proslavila njegovo rođenje.

Inače, pjevačici je Županijski sud u Splitu krajem kolovoza vratio skrbništvo nad sinom kojeg ima s Milanom Popovićem, nakon što je dječak 20 mjeseci živio s ocem, a njezin odvjetnik nam je tada potvrdio i da će prebivalište djeteta biti kod majke.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović, bivša predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec +8 Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Celebrity Kolindina proslava pobjede Vatrenih postala je hit na društvenim mrežama, a na fotkama su svi primijetili jednu stvar!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 2 +0 Hana Huljić - 4 Celebrity Hana Huljić objavila prvu fotku otkako se pročulo da je s Grašom, a dala je naslutiti gdje uživa u romantici!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene