Jako su vezane

Severina pozirala s lijepom nećakinjom koja ju je zasjenila na fotki, a neki su je čak zamijenili za holivudsku glumicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je jako vezana uz svoju nećakinju Miju Popović, a sada joj je na Instagramu čestitala rođendan njihovom zajedničkom fotkom.

Pjevačica Severina (49) nije propustila obilježiti važan datum u svojoj obitelji na Instagramu.

Pogledaj i ovo Severina Baš uživaju! Severina pokazala tko joj pravi društvo na egzotičnom putovanju: "Večera s mojom ljubavi!"

Objavila je fotografiju na kojoj pozira sa svojom nećakinjom Mijom Popović kojoj je čestitala rođendan.

"Mila moja, mamice moja, toliko sam sretna zbog tebe i hvala što si nam donijela sreću i blagoslov, koji se zove Adrian. Uz njega i Ivana, tvoja najveća želja se ostvarila... a i naša... neka se ostvare i sve ostale. Volim te i ljubim beskrajno! Rođendanko moj", napisala je Severina uz fotku na kojoj nećakinju ljubi u obraz i na kojoj je ona ukrala svu pažnju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Sevini pratitelji pridružili su se čestitkama, a slavljenicu su obasuli i komplimentima na račun izgleda te su je čak zamijenili za poznatu holivudsku glumicu.

"Na prvi pogled sam mislio da je Sandra Bullock u mladim godinama", primijetio je jedan pratitelj pjevačice, a s njim su se složili još neki.

Severina često zna na društvenim mrežama dijeli njihove zajedničke fotografije, a upravo je Mia bila jedna od najpouzdanijih osoba koja joj je ponekad čuvala sina. Zanimljivo je i da je baš ona prije 30 godina odabrala ime Mia, što je otkrila povodom jednog njezinog prethodnog rođendana.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 2 +2 Hana Huljić - 1 Celebrity Hana Huljić pokazala s kim uživa dok svi pričaju o njezinoj vezi s Grašom, a fotka je potvrdila i nešto o čemu se naveliko šuška?

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Enis Bešlagić Petar Grašo Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo +3 Petar Grašo Celebrity Urnebesni komentar Enisa Bešlagića o novom paru na estradi mnoge je nasmijao do suza: "Realno, to samo Grašo može reći"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene