otkrila detalje veze

Već dugo je u vezi s 46 godina starijim slavnim rokerom, a sad je priznala da se u početku sramila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jimmy Page i Scarlett Sabet u vezi su od 2014. godine, a par zajedno danas živi u njegovoj londonskoj vili.

Gitarist legendarnog benda Led Zeppelin, Jimmy Page, 2014. godine je pokrenuo brojne glasine nakon što je objavio da je u vezi s 46 godina mlađom djevojkom, a sada je i ona otvorila dušu.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Stairway to Heaven' Plant zaplakao na obradu hita koji je postao dio američke kulture!

Scarlett Sabet (30) priznala je kako je započela sjajnu vezu prije šest godina sa slavnim rockerom, no kađe kako je osjećala kao da će joj život završiti zbog napisa u medijima, piše Daily Mail.

"Sve je to zanimljivo jer na papiru izgleda kao velika razlika u godinama, no sve se promijeni kada stane ispred mene. Vjerojatno će se mnogi složiti da sam napravila neobičan izbor kada su dečki u pitanju. U početku mi je bilo neugodno i iskreno, sramila sam se svega", priznaje Sabet.

Par je vezu započeo nakon što ju je Page vidio u londonskoj knjižari gdje je čitala poeziju. "Tvoje pjesme režu poput noža", rekao joj je nakon toga slavni rocker čije se bogatstvo procjenjuje na više od 170 milijuna dolara.

Scarlett danas kaže kako je sretna što ima Jimmyja u svom životu. Par skupa živi u njegovoj vili u Londonu, a Sabet ističe da je u predivnoj vezi s predivnim muškarcem. Smatra da joj je on najbolji prijatelj te osoba koja je stalno nasmijava.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: AFP) +0 Rihanna (Foto: Profimedia) Celebrity "Zločesta cura" se vratila: Pjevačica pozirala u prozirnom donjem rublju i bacila obožavatelje u trans

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene