oduševila sve

Na provokativno izdanje srpske kolegice nisu ostale imune ni brojne naše poznate dame: "Apsolutno te vidim u Italiji kako rasturaš"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Srpska pjevačica Sara Jo u provokativnom je kostimu oduševila publiku na tamošnjoj inačici Dore, a u komentarima su joj se javile brojne hrvatske kolegice.

Srpska pjevačica Sara Jo u petak je nastupila na drugoj polufinalnoj večeri tamošnje inačice Dore, a dojmovi njezina nastupa još se nisu stišali. Izvela je pjesmu "Muškarčina", a Wiwiblogs je još ranije pisao kako je upravo ona favorit za Torino ove godine po glasovima publike.

Pogledaj i ovo Sara Jo - 1 "najljepša i gotovo" Jedna od omiljenih regionalnih pjevačica užarila je atmosferu u kratkoj blještavoj haljini s dodacima perja

Sarin nastup bio je prepun provokativnih scena, a izazovnim kostimom koji je imala na sebi mnoge je ostavila bez teksta. Odjevnu kombinaciju podijelila je i na svom Instagramu, a oduševljeni fanovi ne prestaju je obasipati komplimentima. U komentarima su joj se javile i hrvatske kolegice.

"Ajmo", napisala joj je Feanka. "Srce drago", dodala je Jelena Rozga, a Nika Turković joj je ostavila emotikon vatre. "Ajmo ljepoto", napisala joj je Nina Badrić, a oglasila se i Tina Walme. "Najsjajnija! Apsolutno te vidim u Italiji kako rasturaš", komentirala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Podsjetimo, Sara Jo poznata je domaćoj publici po duetu s Frankom Batelić, a djevojke su zajedno snimile singl "On", koji prati i atraktivan video-spot. "Moram za Saru reći da smo kliknule na prvu, puno prije nego što smo planirale ovu suradnju i kad su me pitali s kim bih voljela surađivati iz regije, nekako mi je ona uvijek prva padala na pamet. Stvarno je jako cijenim i sviđa mi se što je beskompromisno svoja, odvažna i fura taj svoj film koji mi je super", nahvalila je Franka Saru koja je također jako sretna zbog suradnje.

"Bilo je dosta izazovnih scena i pokušale smo biti profesionalne. Iako možda nismo toliko smjele u privatnom životu, to smo jednostavno prihvatile kao ulogu. Bilo je smjelih scena i s Frankom i moram priznati da sam istinski uživala, ali također i s modelom Urošem kojeg smo jadnog razapele u ta dva dana, ali mi se čini da mu to uopće nije bilo teško", ispričala je Sara Jo za In Magazin prije nekoliko mjeseci.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Fran Drescher (Foto: Profimedia) Fran Drescher (Foto: Profimedia) Fran Drescher (Foto: Profimedia) Fran Drescher (Foto: AFP) +4 Fran Drescher (Foto: AFP) Nekad i sad Poslije 21 godine braka muž joj je priznao da je gej, a o najtežoj tragediji u životu jedva je progovorila u javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene