Romantičan trenutak

Sandra rastopila srca obožavatelja fotkom na kojoj se ljubi s dečkom: "Ja kad vas vidim, zaboravim na sve loše"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sandra Perković je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se ljubi s dečkom Edisom Elkasevićem pa dobila brojne komplimente i lajkove.

Naša uspješna atletičarka Sandra Perković podijelila je na društvenim mrežama romantični trenutak sa svojim dugogodišnjim dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem.

Pogledaj i ovo Sandra Perković - 4 Pravo osvježenje! Novopečena gospođa Elkasević osim prezimena nakon udaje još je nešto promijenila: ''Super slatko!''

Na profilu na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj se ona i Edis nježno ljube dok poziraju na quadovima.

“Ljubav oslabljuje jake, a jača slabe! Budale čini mudrima, a mudrace budalama, pali strasti, gasi razum; jednom riječju, preokreće sve naopako", napisala je Sandra uz fotografiju koja je nastala u Dubrovniku.

"Kako ste slatki", "Golupčići", "Ja kad vas vidim zaboravim na sve loše stvari koje se svakodnevno dešavaju... Uživajte", "Divni ste", "Ljubav", "Odmori, zaslužili ste", poručili su im fanovi.

Sandra i Edis upoznali su se 2012. i godinu dana kasnije on je postao njezin trener. Edis je i sam ranije bio uspješan sportaš, bacač kugle.
"Svi se pitaju tko je to Misteriozni trener, 'čovjek iz sjene', čovjek kojem dugujem sve zasluge. Koji ima znanja, strpljenja, želje i motiva da iz dana u dan budemo sve bolji. To je on, moj trener i životni partner Edis Elkasević. Naša ljubav zaključana je visoko, visoko, da ju sve nesreće i nevolje zaobiđu i da ju samo Anđeli čuvari mogu čuvati", napisala je svojedobno Sandra pokraj objave na Instagramu.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Clint Eastwood (Foto: Profimedia) Clint Eastwood (Foto: Profimedia) Clint Eastwood (Foto: Profimedia) Scott Eastwood (Foto: Instagram) +7 Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Službeno ima osmero djece, za neke desetljećima nije znao, a njegov komentar na tu brojku pomalo iznenađuje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene