Uživa u životu

Još jedna u nizu senzacionalnih fotki 54-godišnje glumice, u badiću pokazala nikad bujniji dekolte

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Salma Hayek na Instagramu je objavila novu fotografiju u crnom badiću i pokazala nikad bujniji dekolte dok je osvježenje potražila u bazenu.

Holivudska glumica Salma Hayek zna kako najbolje iskoristiti svoje slobodno vrijeme vikendom, a trenutke svog uživanja podijelila je sa svojih 17,2 milijuna pratitelja na Instagramu.

Pogledaj i ovo Salma Hayek sa suprugom - 2 objavila neviđene fotke S 42 godine udala se za milijardera, a njihova ljubav danas je jedna od najstabilnijih među slavnim parovima: ''Voljela bih da sam znala...''

Izdanje 54-godišnje Salme u jednostavnom crnom badiću, u kojem je pozirala u bazenu, mnoge je ostavilo bez teksta, dok se njezin bujni dekolte našao u prvom planu, a i njezina vitka linija nije nikome promakla. Glumica inače nema problema s dijeljenjem svojih seksepilnih fotografija, a često upravo objavljuje one u badićima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

"Sjajna si i možeš biti ponosna. Izgledaš kao prekrasna mlada dama", "Ljepotica kao i uvijek", "Kakva žena", "Doista izgledaš poput božice", "Vatra u vodi", "Hvala ti za ovu fotografiju", dio je brojnih komentara koje je dobila.

Salma je svoj glumački put započela u meksičkoj telenoveli koja ju je proslavila, prije nego što se preselila u Los Angeles kako bi ostvarila filmsku karijeru. Te davne 1988. godine nije mogla ni sanjati kako će joj život jednog dana izgledati, što je i sama priznala u jednom od intervjua.

"Stvari koje su mi se u životu dogodile potpuno su nezamislive. Čak i u najneobičnijim trenucima nikada nisam zamišljala da bih se ovako mogla osjećati", izjavila je.

Salma je danas u sretnom braku s francuskim milijarderom Françoisom-Henrijem Pinaultaom i iza sebe ima snimljene neke od najgledanijih holivudskih filmova.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene