"nema izlaza"

Brojne ruske zvijezde osudile tamošnju vlast zbog rata u Ukrajini, među njima je i ljepotica vrlo bliska Putinu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ksenia Sobchak, Anastasia Ivleeva i Evgenia Medvedevа samo su neke od ruskih zvijezda koje su se oglasile na društvenim mrežama te osudile tamošnju vlast zbog rata u Ukrajini.

Kumče ruskog predsjednika Vladimira Putina i još nekoliko ruskih zvijezda javno su osudile rusku invaziju na Ukrajinu u četvrtak. Ukrajinom od jutra odjekuju eksplozije, počela je evakuacija građana, a ljudi u kolonama napuštaju Kijev. Osim svjetskih čelnika i brojnih zvijezda, putem društvenih mreža oglasile su se i najveće ruske zvijezde.

Među njima je Ksenia Sobchak, ruska influencerica i bivša predsjednička kandidatkinja za koju se pričalo da je kumče upravo Vladimira Putina. Iako je to isprva demantirala, kasnije je potvrdila kako je on bio prisutan na njezinu krštenju.

"Probudili su me danas u 6 ujutro s riječima: "Ksyusha, rat je počeo. Ne na našoj zemlji, no s našim ljudima. Mi Rusi ćemo se s posljedicama ovoga boriti još dugi niz godina. Svi smo trenutačno zaključani u ovoj situaciji, nema izlaza", napisala je uz crnu fotografiju na Instagramu Sobchak koju na toj društvenoj mreži prati preko devet milijuna ljudi.

"Ne ratu", napisala je TV voditeljica i glumica Anastasia Ivleeva koju na Instagramu prati skoro 20 milijuna ljudi. "Strah i bol. Ne ratu", napisao je poznati ruski TV voditelj Ivan Urgant na društvenim mrežama.

"Nadam se da će ovo sve što prije završiti, imam osjećaj da sam u noćnoj mori", napisala je Evgenia Medvedevа, bivša prvakinja u klizanju.

"Kako smo do ovoga došli? Ništa ne opravdava rat i nemam riječi kojima bih opisala bol i užas koji sam osjetila jutros. Ukrajinci, molim vas oprostite mi što sam bespomoćna. Želim da ovo sve istoga trenutka prestane", rekla je ruska glumica Irina Starshenbaum.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) +2 Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Nekad i sad Žena čijoj su se ljepoti nekad svi divili uhvaćena u rijetkom izlasku, skriva se zbog operacija koje su joj potpuno izmijenile lice!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa +0 Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Celebrity Viktorija Rađa našalila se detaljima s vjenčanja Hane i Graše: ''Ovo je za slučaj da me nitko nije vidio!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene