Znate je po jednom filmu!

Svi su gledali u riskantni dekolte ljepotice koja već 20 godina izgleda isto, s izrezom do pupka nije bilo lako hodati!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Roselyn Sanchez pojavila se na dodjeli nagrada Latin Grammy u haljini s rizičnim dekolteom koji je jedva obuzdao njezine grudi.

Na dodjeli nagrada Latin Grammy u Los Angelesu svu pažnju ukrala je prelijepa Roselyn Sanchez (48).

Talentirana portorikanska kantautorica, glumica, manekenka, producentica i spisateljica na dodjeli je imala ulogu voditeljice, a za tu se prigodu posebno skockala.

Roselyn je nosila glamuroznu ružičastu haljinu s raskošnim volanima i hrabrim izrezom na dekolteu koji je sezao gotovo do njezina pupka te joj je jedva obuzdao grudi.

Iako je svakim pokretom riskirala da pokaže više nego što je planirala, to joj se nije dogodilo i latino ljepotica je samouvjereno pozirala fotografima na crvenom tepihu.

Osim rizičnog dekoltea, poglede je plijenilo i njezino nevjerojatno mladoliko lice na kojem godine kao da nisu ostavile nimalo traga i Roselyn izgleda gotovo isto kao i u filmu po kojem je najpoznatija, a to je "Gas do daske 2" iz 2001. godine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli roselyn sanchez (@roselyn_sanchez)

A vrijeme je pomilovalo i njezina supruga, glumca i bivšeg modela Erica Wintera (45), s kojim je u braku od 2008. godine i zajedno imaju dvoje djece, sina Dylana Gabriela i kći Sebellu Rose.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Asim Ugljen Asim Ugljen Asim Ugljen, Zvonimir Kufek i Željko Duvnjak Asim Ugljen - 4 +0 Asim Ugljen ( Foto: Facebook) Celebrity Domaći glumački par otišao na medeni mjesec nakon 10 godina braka: "Sumnjam da će biti seksa, ali nema veze"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene