Baš ju briga!

Rihanna sitno broji do poroda, a iz najmanjih mogućih bikinija se ne skida, čak ni na mjestu gdje joj se nitko nije nadao!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Paparazzi su Rihannu snimili na Barbadosu u oskudnom bikiniju u kojem je ponosno pokazala trudnički trbuh.

Rihanna ovih dana odmara na rodnom Barbadosu, a da se u potpunosti opustila pred porod svjedoče najnovije fotografije paparazza koji su je snimili na lokalnoj tržnici gdje je potražila osvježenje.

Pogledaj i ovo Rihanna (Foto: AFP) Lijepa vijest! Rihanna u 34. godini čeka prvo dijete, sretnu je vijest potvrdila golišavim izdanjem i pokazala trudnički trbuh!

Na sebi je nosila oskudni bikini i minijaturnu suknjicu, a trudnički je trbuh i ovog puta ponosno pokazala. Društvo joj je pravio i dečko, reper A$AP Rocky koji se prije nekoliko dana našao u centru pozornosti nakon što je bio uhićen zbog optužbe da je upucao čovjeka.

Posljednjih je dana kroz medije kružila i za sve neočekivana vijest i to da ju je reper navodno prevario u restoranu s dizajnericom cipela za Rihannin brend Fenty Aminom Muaddi, a pjevačica je, prema pričama, sve to vidjela i restoran napustila u suzama.

Vijest je na Twitteru proširio modni komentator i influencer Louis Pisano, a svijet je ostao šokiran. Međutim, ni Rihanna ni A$AP Rocky o ovome se nisu oglasili, a obožavatelji čvrsto stoje uz njih tvrdeći da reper to nikad ne bi učinio pjevačici.

Obožavatelji su, čini se, bili u pravu jer su Rihanna i njezin partner viđeni na aerodromu u Rihanninu rodnom Barbadosu, u kojem će pjevačica vjerojatno i roditi svoje prvo dijete.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene