''Tri bombe na sceni!''

Srpski mediji i fanovi Eurosonga u transu zbog talentiranih i zgodnih hurikanki: "Spojili se moćni glasovi, sve se trese na Euroviziji!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Društvene mreže preplavile su reakcije oduševljenja nakon nastupa grupe Hurricane u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga.

Srpska grupa Hurricane zapalila je dvoranu u Rotterdamu, ali i gledatelje pred malim ekranima koji prate drugu polufinalnu večer Eurosonga, a pogotovo one u rodnoj im Srbiji, koja je zbog njih na nogama.

Pogledaj i ovo Raiven Poslušajte pjesmu! Susjedi su odabrali svoju predstavnicu za Eurosong, mnogi joj predviđaju dobar plasman: ''Ovo je remek-djelo!''

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić otpjevale su svoju pjesmu "Loco Loco" te izvele i više nego atraktivnu koreografiju bez ijedne greške, a srpski mediji ne mogu ih dovoljno nahvaliti na naslovnicima, kao ni sunarodnjaci na društvenim mrežama.

"Dominacija Srbije na polufinalu. Publika u transu, pjevale sjajno, a energijom oduševile Europu", "Loco Loco ori se u Rotterdamu! Hurricane su tri bombe na sceni. Spojili se moćni glasovi, sve se trese na Euroviziji,", naslovi su na tamošnjim portalima Blic i Kurir.

"Srbija me podsjeća na Destiny's Child", "Oprostite, ali nitko nije mogao očekivati ovo od Srbije. Bio je ovo nastup večeri", "Loco Loco nam je oduzeo dah. Super djevojke iz Srbije", "Moj Bože, Srbija je bila brutalna", samo su neki od komentara s društvenih mreža koje su dobile sa svih strana Europe.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene