Predivna!

Rakitićeva supruga Raquel fotkom u bikiniju otkrila mali detalj na zanimljivom mjestu, na ovaj prizor nije ostao imun ni nogometaš

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Raquel Mauri je na Instagramu objavila fotku na kojoj pozira u bikiniju, a nije trebalo dugo da u komentarima dobije lavinu komplimenata.

Supruga našeg nogometaša Ivana Rakitića, Raquel Mauri, na svom je Instagramu objavila fotografiju zbog koje se mnogima ubrzao puls. Pozirala je u bikiniju te je pokazala svoje bujne atribute, ali i tetovažu na guzi.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 11 pazili na svaki detalj Pogledajte kako su se Rakitić i njegova Raquel sredili za dodjelu prestižnih nagrada, bili su posebni gosti među najvećim zvijezdama!

"Kap vode ne lomi kamen svojom snagom, već svojom dosljednošću", napisala je u opisu fotke ispod koje je dobila redom samo komplimente.

U samo par sati dobila je preko 15.000 lajkova na fotku, a suprug joj je ostavio emotikone srca u komentarima. "Prekrasna si", "Obožavam te", "Prava ljepotica", samo su neki od komentara ostalih pratitelja koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri)

Mnogi kažu kako su Raquel i Ivan Rakitić jedan od najljepših poznatih parova.

Podsjetimo, upoznali su se 2011. godine u Sevilli kada je naš nogometaš potpisao ugovor za istoimeni klub. Raquel je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometnom asu.

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno", jednom je prilikom otkrio nogometaš.

Vjenčali su se 2013. te imaju kćeri Altheu i Adaru, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Madalina Ghenea (Foto: AFP) Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) +9 Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Celebrity Malo se zaigrala u pijesku, pa podsjetila zašto ju uspoređuju s jednom od najljepših na svijetu i čime je to osvojila najpoželjnije neženje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene