vlasti potvrdile

Određena kazna produkcijskoj kući zaduženoj za set filma na kojem je Alec Baldwin upucao snimateljicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vlasti u Novom Meksiku potvrdile su kako su naplatile kaznu produkcijskoj kući filma "Rust" na čijem setu je Alec Baldwin prošle godine upucao snimateljicu.

Produkcijska kuća koja je bila zadužena za snimanje filma "Rust", na čijem setu je glumac Alec Baldwin upucao snimateljicu Halynu Hutchins, mora platiti kaznu od 136 tisuće dolara. BBC javlja kako su vlasti u Novom Meksiku, gdje se film snimao, procijenile da se na setu nisu poštivale propisane mjere sigurnosti.

Pogledaj i ovo Alec i Hilaria Baldwin Tvrdi da nije kriv Alec Baldwin bit će optužen za ubojstvo i prijeti mu zatvorska kazna: "Da je obavio svoj posao, ona bi danas bila živa"

Hutchins je poginula 21. listopada prošle godine kada ju je Baldwin upucao tijekom snimanja misleći da su u pištolju ćorci, a ne pravi meci.

Podsjetimo, Baldwin koji je bio producent i glavni glumac filma je vježbajući za scenu pritisnuo je okidač pištolja ne znajući da se u njemu nalazi pravi metak. Metak je prošao kroz tijelo snimateljice i zaustavio se u ramenu redatelja Joela Souze. Ona je umrla, a on je nakon kraćeg liječenja pušten iz bolnice.

Baldwinu je pištolj dodao pomoćnik redatelja David Halls i rekao mu da je "hladan", što znači da nema metak u cijevi. Halls je kasnije priznao da nije provjerio sve metke, kako je otkrilo izviješće detektivke koja ga je ispitala.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sprovod Toma Parkera Sprovod Toma Parkera Sprovod Toma Parkera Sprovod Toma Parkera +26 Sprovod Toma Parkera Celebrity Stotine obožavatelja ispratile popularnog pjevača na posljednji počinak, neutješna supruga se emotivnim govorom oprostila od njega

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Kraljić Nina Kraljić Nina Kraljić Nina Kraljić +5 Nina Kraljić (Foto: PR) inMagazin Naša eurovizijska predstavnica progovorila je o svom novom zanimanju, evo o čemu je točno riječ!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene