Ovako stvari stoje!

Procurile fotke bez filtera najstarije sestre Kardashian, one koje objavljuje sama na Instagramu ne izgledaju baš ovako!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U javnost su procurile paparazzo fotografije Kourtney Kardashian s jednog od posljednjih modih snimanja za brend SKIMS.

Američka reality zvijezda i najstarija sestra klana Kardashian-Jenner, 42-godišnja Kourtney snimila je novu kampanju za njihov modni brend SKIMS, a snimanje su popratili i dežurni paparazzi koji su se tamo našli.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian Sve se vidi Članica slavnog klana jednu je stvar odlučila preskočiti ispod uske haljine, poveći trudnički trbuh ostao je u drugom planu!

Kourtney je u oskudnom izdanju pokazala svoje obline i tijelo koje će na profesionalnim fotografijama i društvenim mrežama biti besprijekorno kao i uvijek dosad, no neobrađene paparazzo fotke ipak otkrivaju i pokoju sitnu manu. To se nije svidjelo njezinim obožavateljima koji ju godinama prate pa su neki poželjeli da photoshop uopće ne postoji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

"Ona nam je doslovno lagala deset godina", "Prilično jeftino", "Poželim da photoshop nikad nije ni izmišljen, ponaša se kao da je superiorna, a opet ima celulit i tijelo jedne mame kao većina žena", "Ovo je kriza srednjih godina", "Meni ovo izgleda vulgarno", dio je kritika koje su se pojavile na društvenim mrežama, na koje se Kourtney vjerojatno neće obazirati.

Sličnu je reakciju nedavno izazvala i njezina sestra Kim koja je kampanju za gore navedenih brend snimala na Bahamima. Tamo je pokazala svoje poznate obline u plavom topiću, koji je kombinirala s minijaturnim badićem. Iako je naizgled bila bez šminke, slavna reality-sestra ništa nije prepustila slučaju te se dobro pripremila čak i za skok u ocean. Pred fotografe je stala poput sirene, a fotografije s odmora na Bahamima već neko vrijeme dijeli na svojem Instagramu.

Njezini obožavatelji uvjereni su kako Kim priprema nešto novo za svoju liniju kupaćih kostima, no ona o svemu još šuti. Pretpostavlja se kako će uskoro predstaviti novu liniju, a detalje će vjerojatno otkriti uskoro.

Kourtney pak posljednjih nekoliko mjeseci pune medijske stupce svojom ljubavnom vezom s bubnjarem Travisom Barkerom, a par se nakon manje od godinu dana veze i zaručio. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Šuput se u opasno kratkoj opravici s Nenadom otputila u izlazak, evo zašto su im poručili da su najzgodniji par: "Konačno je shvatila!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene